Hoopaaa: ce avem noi aicea, la ditamai sediul de partid şi de stat?

sâmbătă, 21 septembrie 2019, 01:50
2 MIN
 Hoopaaa: ce avem noi aicea, la ditamai sediul de partid şi de stat?

Iaca şi poza zilei, pe azi, zi de sâmbătă, stimaţi telespectatori şi dragi consumatori: un distribuitor de curent electric cu contor lipsă. Nu, nu este o imagine surprinsă la blocul social “Corabia nebunilor”, sau de la ăla din Canta al Premăriei, nici vorbă. 

Dispozitivul din imagine face parte din instalaţia electrică de la sediul partidoiului ieşean, de pe bulivar, dragilor.

Aşa că vă rugăm, voi ăştia care vă pricepeţi la fire, circuite, la nul şi fază, să ne spuneţi dacă vi se pare, cum vedem noi de aicea din unghiul ăsta, şi la cum trec firele dintr-o parte în alta, dacă băieţii ăştia care nu se pot abţine de la palmat orice le pică la îndemână nu cumva iau buleftrica tot cu hapca, pentru că pot. Electricienii din incintă, evident, sunt excluşi din discuţie. mai ales că pot fi primii în vizor. Hmm, o fi având legătură cu ziua de mâine, când în calendar e Soborul Sfinţilor din Tula?

Păi, nu era Tula motoreta aia mică ce mergea pe baterie?

Iacătă şi cea mai cu schepsis discuţiune a ultimei săptămâni din mediul online

Una adecvată zilei de uichend de azi, direct din zona academică, stimaţi telespectatori. Personajul la vedere din discuţia de mai sus (celălalt nu importă) e chiar şeful Comisie de Etică de la Cuza, cel care a semnat decizia de neplagiat în cazul Codruţ Olaru&Tudorel.

Nu că s-a mutat în casă nouă, că asta e, poate merită, ci că, după cum bârfeşte lumea, omul mai prinde şi fluturi. Nu păsărele?

Comentarii