Hopa: ghici cine de la Iaşi nu doarme noapte din cauza arestărilor de la PSD Arad?

marți, 17 decembrie 2019, 02:50
3 MIN
 Hopa: ghici cine de la Iaşi nu doarme noapte din cauza arestărilor de la PSD Arad?

Vi se pare oare că Aradul e tare departe de Iaşi, şi că ce se întâmplă acolo nu ne atinge prea mult în afară de privitul la teve? 

Ehehee, apăi să ştiţi voi, dragii moşului, căci arestările din ultima vreme de la partidoiul de acolo, cu toată reţeaua lui de adunat mălai pentru puşculiţa de partid din zona vămilor, e foarte atent urmărită şi monitorizată de cel puţin un personagiu de la Iaşi, despre care unii zic că nici nu mai poate dormi noaptea, apăsat de griji şi teamă.

Voi vă mai aminţi cum vă povesteam noi, acuma ceva anişori, egzact aicea la rubricuţă, despre preocupările Electricianului şef de la partidoiul ieşean, atunci doar om care se ocupa cu mălaiul de partid, pus pe asemenea dregătorie de nea Gigi? Cum vă descriam noi aicea că el este cel ce se ocupă cu numirea oamenilor pe anumite filiere, şi care au misiunea de a aduna bănuţul din vamă pentru puşculiţa de partid, fiecare cu taxe stabilite dinainte, mânăria fiind pe filiera rovinietelor în funcţie de greutatea vehiculelor?

Ei bine, acuma vedem că asta era o şmecherie veche de partid, pentru a aduna bănuţul în trezoreria de la sediu, pentru toate judeţele de frontieră. iar la Arad, cu un DNA mai activ în Timişul vecin, iaca: filiera a căzut. Ce ne facem noi aicea cu DNA-ul nostru blegoman? Iaca, ăsta poate fi şi motivul pentru care Electriocianul şef are motive să spere că, poate-poate, va fi bine. Pentru cât timp, asta rămâne de văzut. Şi, mai ales, de auzit…

Iaca, se întrezăreşte şi întunericul de la capătul tunelului!

Şi dacă tot veni vorba de Electrician, prin filială se vorbeşte că, în cazul în care nu se va găsi o variantă convenabilă, el va fi acela care va trebui să-şi asume candidatura la premărie anul viitor, în calitate de şef al filialei pe muniţip, şi să rişte astfel să se facă de râs, ba chiar mai rău decât atât.

Problema e însă alta: vă daţi seama ce se va întâmpla dacă va obţine un scor pe la 10 la sută? Mda, dar problema este că şi Electricianul ştie cam ce s-ar întâmpla, în varianta asta foarte probabilă de scor. Ei, acuma înţelegeţi de ce şi-a pus el relaţiile aşa de mult în funcţiune ca să-i facă intrări lui Peni înapoi în partidoi? Problemă, băbăeţ, e de salvare a funduleţului propriu, nu a bărcii echipajului…

O clapă politică

Apropo de alegerea primarilor în două tururi, cum cică s-ar dori: mai multe surse ne spun că liberalii au activat până la urmă planul B. Adică vor lăsa legea aşa – alegeri într-un tur -pentru că oricum au socotit că nu ar avea sprijin pentru modificare, dar vor începe campania de racolări de primari pesedişti, încât până la alegerile din iunie alegerile într-un tur să fie în avantajul lor. Cum ar veni, le-au tras clapa la userişti.

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii