Ieşenii pot asculta melodii din filme celebre, duminică, la cinema Victoria

vineri, 03 noiembrie 2023, 22:54
1 MIN
 Ieşenii pot asculta melodii din filme celebre, duminică, la cinema Victoria

Melodii din filme celebre, precum „Game of Thrones”, „A Space Odyssey” și „New York, New York” vor putea fi ascultate la Iași, în cadrul spectacolului „Hollywood în concert”. Sub bagheta dirijorului Andrei Tudor, va interpreta Monica Anghel, alături de compozitorul Ionel Tudor și Secția Ritmică, acompaniați de Liber Artis Orchestra din Iași. Evenimentul are loc duminică, 5 noiembrie, de la ora 19:00, la Sala Unirii (Cinema Victoria).

„Mă declar veșnic îndrăgostit de muzica de film. Am descoperit muzica de film în copilărie. M-am îndrăgostit de muzica compozitorilor precum John Williams, Dave Grusin sau Ennio Morricone. Aud în jurul meu ca ieșenii sunt un public extrem de cald. Este prima oară când sunt invitat să susțin un concert simfonic la Iași și, mărturisesc, abia aștept întâlnirea cu orchestra și cu publicul de acolo. Abia aștept să ne punem în pielea personajelor și să trăim pe acorduri de film! Să fie «Hollywood în concert»!”, a declarat dirijorul Andrei Tudor.

Evenimentul promite să ofere o experiență muzicală cu totul aparte, aducând la viață cele mai iubite compoziții din universul filmelor. Biletele pot fi achiziționate de aici: https://m.iabilet.ro/bilete-iasi-hollywood-in-concert-muzica-de-film-premiera-90232/.

„Hollywood în concert” este un eveniment organizat de Event by Ioana Gamen SRL, în colaborare cu Vasilica Stoiciu-Frunză, în calitate de coordonator artistic.

Comentarii