Comunicat de presă (P)

În România Normală, Iașul și Moldova Contează!

joi, 21 noiembrie 2019, 13:30
2 MIN
 În România Normală, Iașul și Moldova Contează!

Duminică, Moldova trebuie să se mobilizeze mai mult ca niciodată!

Ieşenii, dincolo de motivaţia poverilor economice, sunt îndreptăţiţi să iasă în stradă, să îşi ceară drepturile şi să denunţe tratamentul umilitor la care au fost supuşi an de an de toate guvernările PSD, când Iașul și Moldova au fost mereu ultimii în lista priorităților investiționale.

Nu au fost alocate fonduri pentru Autostrada Iaşi-Tg. Mureş, nici pentru finalizarea lucrărilor la şoseaua de centură a Iaşului pentru care stă cu mâna întinsă  de peste 7 ani. Spitalul Regional a fost blocat și încă e un simplu proiect pe hârtie, în timp ce stadionul şi sala polivalentă modernă sunt doar promisiuni politicianiste!

Iaşul merită mai mult decât firmiturile primite în ultimii ani de la PSD!

Ca parlamentar de Iași am făcut tot ce mi-a stat în putință pentru a apăra interesele ieșenilor la București și de foarte multe ori doar demersurile liberalilor și partidelor de opoziție au deblocat fondurile guvernamentale alocate pentru investiții.

Avem o șansă istorică: cu un Președinte liberal, cu un Guvern PNL, cu voci puternice în executiv și în administrația locală putem repara nedreptățile guvernărilor trecute și schimba în bine fața Iașului și a Molodvei.

Pe 24 noiembrie, alegând Klaus Iohannis, avem ocazia să demonstrăm că în Iași și în Moldova este un electorat de dreapta, puternic, determinat și deloc neglijabil!

Cred cu tărie în realizarea proiectul României normale, însă starea de normalitate implică o societate civilă angrenată la realitățile sociale și politice prezente, iar cel mai puternic mecanism care îi stă la dispoziție este votul!

O prezență crescută la vot înseamnă o voce solidă și puternică pentru cauza Iașului și a Moldovei la București!

Dragi ieșeni, dragi moldoveni,

Pe 24 noiembrie vă invit să fiți alături de Klaus Iohannis, să ieșiți la vot și să le arătăm tuturor că în România Normală, Iașul și Moldova Contează!

               

Comentarii