Încă o victimă la Leţcani: pieton spulberat pe o trecere de pietoni

duminică, 06 august 2023, 07:45
2 MIN
 Încă o victimă la Leţcani: pieton spulberat pe o trecere de pietoni

Un nou accident foarte grav a avut loc în Lețcani, pe o trecere de pietoni din apropierea celei unde, la începutul anului, a murit un copil de trei ani care trecea strada alături de tatăl său și fratele de 6 ani (CITEȘTE AICI)

Drumul european care trece prin localitatea Leţcani face victime în continuare printre localnici. Ieri, un pieton care traversa drumul a fost lovit de un autoturism Logan. Trecerea de pietoni se află la mică distanţă de cea pe care a murit copilul de trei ani, în urmă cu câteva luni de zile. Pietonul lovit sâmbătă are 45 de ani, locuieşte în Leţcani şi a ajuns în stare gravă la spital. Pacientul este încă în viaţă pentru că în zonă trecea un medic specialist al UPU Sf. Spiridon, care l-a stabilizat, fiind asistat de echipajul unei ambulanţe care se întorcea de la un caz. „Pacientul era cu scor de comă patru puncte, otoragie masivă bilaterală (n.red. sângerare din urechi), traumatism cranio-cerebral sever, fractură de bazin. A venit un echipaj de Ambulanţă care era în trecere, iar apoi o ambulanţă cu medic care l-a intubat şi transportat la spital în stare stabilă”, a declarat prof.dr. Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD Iaşi.

 „La data de 5 august poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu victime omeneşti, ce a avut loc în localitatea Leţcani. Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că un auto ar fi acroşat un pieton. În urma impactului, pietonul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. 

Comentarii