Înregistrăzi explozive din Republica Moldova. Legătura lui Plahotniuc cu ruşii!

marți, 11 iunie 2019, 08:20
1 MIN
 Înregistrăzi explozive din Republica Moldova. Legătura lui Plahotniuc cu ruşii!

Liderul PD Vladimir Plahotniuc promite să-i „termine pe toţi” oponenţii săi politici, să monopolizeze total piaţa TV din Republica Moldova şi să acapareze în totalitate puterea în Republica Moldova. Este vorba despre un plan „pe 2-3 ani” pe care şeful PD l-ar dezvălui unui oficial rus, potrivit unei înregistrări audio prezentată de postul TV 8, scrie cotidianul.md.

Din convorbire se poate înţelege un plan de „acaparare totală” a Republicii Moldova prin eliminarea „Maiei Sandu, lui Ion Sturza şi a Platformei DA” monopolizarea pieţei TV, inclusiv închiderea canalului Jurnal TV prin lipsirea de bani şi publicitate.

De asemenea, Plahotniuc spune că are nevoie de „calm din partea americanilor”, să-i vadă „foarte relaxaţi” pentru a nu interveni în ajutorul opoziţiei. Potrivit preşedintelui Igor Dodon, înregistrarea este una veridică şi a fost făcută la începutul anului 2016, în discuţii cu anumiţi oficiali ruşi. Potrivit lui Dodon, este vorba despre o discuţie în care Plahotniuc le promitea şi federalizarea Republicii Moldova ruşilor. Şeful statului a declarat la postul TV 8 că astfel de înregistrări ar mai putea apărea.

SURSA: cotidianul.md

Comentarii