Interlopul Adrian Corduneanu, încă 30 de zile de arest la domiciliu. Curtea e plină de invitați și manele

duminică, 08 mai 2022, 23:16
2 MIN
 Interlopul Adrian Corduneanu, încă 30 de zile de arest la domiciliu. Curtea e plină de invitați și manele

Interlopul Adrian Corduneanu rămâne în arest la domiciliu încă 30 de zile. Decizia magistraţilor a fost luată după propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, care îl cercetează pe Adrian Corduneanu într-un dosar de şantaj. 

Potrivit anchetatorilor, Corduneanu ar fi şantajat un fost şef de galerie al clubului de fotbal Politehnica Iaşi, care ar fi vândut o firmă cu tot cu datorii către un apropiat al lui Corduneanu, iar cumpărătorul firmei l-ar fi pus pe interlop să recupereze debitul de 4.000 de euro. Victima are un fast-food în Piaţa Voievozilor. Adrian Corduneanu i-a dat întâlnire “datornicului" şi i-ar fi cerut, prin folosirea de ameninţări, să aducă 1.000 de euro. Fostul patron i-a dat interlopului doar 2.000 de lei din banii solicitaţi şi apoi a mers direct la poliţie, unde a făcut un denunţ. În prima jumătate a lunii aprilie, Adrian Corduneanu a fost plasat în arest la domiciliu, prelungit vineri cu încă 30 de zile.

Adrian Corduneanu nu pare însă să se plictisească acasă. Face sesiuni live pe Facebook, spre deliciul celor peste 10.000 de urmăritori ai săi. Pe 30 aprilie, curtea casei sale a fost plină de invitaţi la petrecerea zilei de naştere, la care i-a cântat Tzancă Uraganu, iar ieri, interlopul filma tot din curtea casei, în timp ce se ascundea sub umbrela unui balansoar de soarele puternic şi se răcorea cu o bere. Pe o masă se putea vedea un joc de rummy, iar în curtea cu iarba tăiată îngrijit, câteva şezlonguri fac ca arestul la domiciliu să nu pară o pedeapsă prea grea. 

Comentarii