Advertorial

Machiaj pe plaja? Da, exista solutii!

luni, 11 iunie 2018, 08:02
2 MIN
 Machiaj pe plaja? Da, exista solutii!

Machiajul este un accesoriu la care renuntam cu mare greutate. Orice femeie isi doreste sa arate impecabil chiar si pe plaja, desi la prima vedere pare destul de complicat. Cu toate acestea, specialistii Melkior au pentru noi solutia! Afla cum poti sa porti machiaj pe plaja si ce produse cosmetice sunt recomandate.

Evita fondurile de ten cu acoperire mare

In mediu cu umiditate crescuta, produsele cosmetice cremoase sau cu acoperire mare, precum fondul de ten sau anticearcanul, se vor intinde aproape instantaneu. Daca nu pleci nicaieri fara sa porti machiaj, nici macar pe plaja, foloseste un fond de ten cu acoperire mica sau medie. Pe plaja arata mult mai bine sa ai un look cat mai natural si relaxat.

Aplica o pudra bronzanta mata

Machiajul pe care il porti trebuie sa puna in evidenta culoarea naturala a pielii tale. Alege o pudra bronzanta intr-o nuanta care sa imite bronzul natural. De asemenea, alege o varianta mata, care sa nu contina particule de sclipici, pentru ca nu va arata foarte bine in lumina puternica a soarelui. Aplica pudra pe pleoape, pe pometi si deasupra acestora, dar o poti folosi si pe frunte, tample si barbie.
Pudra luminoasa bronzanta arata foarte bine pe ten, dar este mai potrivita pentru un machiaj de seara, pe care sa il porti intr-o seara petrecuta in clubul preferat de pe litoral.

Ilumineaza zonele fetei unde bate soarele

Dupa o zi intreaga in care ai stat pe plaja, fruntea, pometii, barbia si nasul se vor inrosi. Poti preveni acest lucru prin aplicarea unei pudre irizate in aceste zone. O poti folosi impreuna cu pudra bronzanta pentru un aspect foarte glam. Foloseste pudra irizata de la Melkior Professional.  Este ideala pentru realizarea unui machiaj natural si delicat, conferind tenului tau un aspect final transparent si luminos.

Evita luciurile de buze

Da, luciurile de buze sunt in voga sezonul acesta, dar nu si pentru un machiaj de plaja. Pe langa faptul ca vor migra de pe buzele tale in caldura inabusitoare de pe plaja, vor aduna tot nisipul pe care vantul il va directiona catre fata ta. In schimb, opteaza pentru rujuri mate in varianta stick sau lichida. Alege culori puternice, precum rosu, fucsia vibrant sau corai, care sa iti flateze pielea proaspat bronzata. Desigur, daca nu vrei un ruj colorat, poti sa optezi pentru un balsam de buze hidratant si hranitor.

Poarta intotdeauna cu tine servetele uscate

Pe plaja, machiajul este mult mai greu de intretinut. Orice ai face si orice produse cosmetice folosesti, trebuie sa te astepti ca la final de zi sa nu mai arate la fel de bine. Iar plaja chiar nu este locul potrivit pentru a-l reimprospata. Produse cosmetice plus nisip plus alte produse cosmetice este o ecuatie care nu arata deloc estetic. Dar poti sa il ajuti sa reziste mai mult cu niste simple servetele uscate. De fiecare data cand simti ca ai transpirat, tapoteaza fata si indeparteaza excesul.

 

 

Comentarii