PSD-iştilor ieşeni le-au murit lăudătorii

Megalomanie la DRDP Iaşi. Directorul este lăudat pentru o serie de lucrări de rutină

sâmbătă, 08 iunie 2019, 15:18
1 MIN
 Megalomanie la DRDP Iaşi. Directorul este lăudat pentru o serie de lucrări de rutină

Un primar din Iaşi i-a adus osanale şefului de la Drumuri Regionale pentru nişte lucrări lipsite de importanţă, dar nu a scos un cuvânt despre chiria uriaşă plătită din bani publici!

Primarul din comunca Moţca îl laudă pe Facebook pe directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi pentru o serie de lucrări absolut banale. Mai mult, mesajul său este preluat pe pagina de Facebook a DRDP Iaşi şi distribuit mai departe. Gestul este greu de înţeles mai ales că este vorba despre activităţi de rutină, care nu se fac remarcate în nici un fel. Mugurel Laicu (FOTO JOS), şeful DRDP Iaşi şi primarul Constantin Serioja Hobincă sunt de aceeaşi parte a baricadei politice, fiind amândoi din rândurile PSD.

Citeşte aici si: EXCLUSIV! Aici sunt banii de autostradă – în sediul DRDP! A cerut 6 €/mp, statul i-a dat 15

“Multumirile noastre domnului Mugurel Laicu directorul general regional al DRDP IASI, pentru intelegere si rezolvare !!!”, scrie pe contul de Facebook, primarul Constantin Serioja Hobincă din comuna Moţca. DRDP Iaşi este implicată într-un caz cel puţin ciudat de închiriere a noului sediu. Suma care se achită lunar pe clădire este mai mare decât a cerut iniţial proprietarul în anunţurile publicate pe site-urile de profil. Concret proprietarul a cerut 6 euro/mp, iar Direcţia plăteşte 15 euro, din bani publici.

 

 

Comentarii