Monștri cu chip de om! Unul a violat o femeie în casa ei, altul și-a bătut joc de o fetiță

joi, 05 august 2021, 02:00
3 MIN
 Monștri cu chip de om! Unul a violat o femeie în casa ei, altul și-a bătut joc de o fetiță

Primul a intrat peste o femeie în casă, a bătut-o şi a siluit-o. Al doilea şi-a bătut joc de o fetiţă de 9 ani.

Un bărbat dintr-o localitate de lângă Hârlău a intrat în casa unei femei pe care ar fi bătut-o, iar mai apoi ar fi violat-o. Gheorghe Gabriel Grecu a lovit-o pe femeie, R.M., în zona feţei şi a corpului, după care, prin folosirea forţei, a întreţinut un raport sexual normal cu aceasta. După ce a lăsat-o pe femeie aproape inconştientă în casă, cu diverse leziuni la nivelul corpului, bărbatul a fugit de la faţa locului şi s-a făcut nevăzut. Femeia a ajuns ulterior la o unitate medicală din Iaşi, unde a avut nevoie de o săptămână de îngrijiri medicale.

„Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău, la data de 3 august, au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi luarea măsurii arestării preventive pentru o durată de 30 de zile faţă de inculpatul G.G.G. pentru săvârşirea infracţiunii de viol, faptă prevăzută de articolul 218, alineatul 1, din Codul Penal. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Hârlău a admis propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a inculpatului“, a declarat Alexandra Teona Sava, procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău.

Un al doilea ieşean a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, în aceeaşi zi după ce ar fi agresat sexual o fetiţă de 9 ani. Pe 28 iulie, ziua în amiaza mare, aproape de ora 15:00, bărbatul ar fi abordat o minoră, pe care a convins-o să îi satisfacă plăcerile sexuale. Individul, pe numele său Ioan Balint, a profitat de inocenţa fetei de doar nouă ani, A.I.M., şi ar fi convins-o să îi facă, de trei ori la rând, acte de natură sexuală ce au dus la satisfacţia sexuală a acestuia. Însă individul nu s-a oprit aici. În aceeaşi zi, bărbatul a convins-o pe aceeaşi minoră să ia parte şi la alte activităţi de natură sexuală, prin atingerea părţilor intime cu intenţia de a-şi crea satisfacţie sexuală. Gesturile bărbatului s-au oprit de abia în momentul în care doi martori au intervenit şi au anunţat oamenii legii cu privire la cele întâmplate.

„Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău, la data de 3 august, au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi luarea măsurii arestării preventive pentru o durată de 30 de zile faţă de inculpat pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală continuată (trei acte materiale). Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Hârlău a admis propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile a inculpatului“, a precizat purtătorul de cuvânt Alexandra Teona Sava.

Comentarii