DREPT LA REPLICĂ

Morel Bolea, expulzat fără drept de apel din Ordinul Cavalerilor de Malta

duminică, 10 ianuarie 2021, 13:06
2 MIN

Morel Bolea a fost expulzat fără drept de apel din Ordinul Cavalerilor de Malta. Vă reamintim că Morel Bolea, fondator al fundaţiilor EuroDEMOS şi Kasta Morrely, a fost acuzat de abuzuri sexuale (VEDEȚI AICI). Redăm comunicatul oficial.

În urma campaniei de presa cât și a articolelor apărute în presa locală și națională, în ziarul “Adevarul” cât și la postul de televiziune “Antena 1”, referitor la domnul Morel BOLEA, privind dezvăluirile făcute în presă, noi, Don Basilio Cali, Principe Mare Maestru al Ordinului Suveran al Sfântului Ioan de Ierusalem, Cavalerii de Malta, vă aducem la cunoștință că am fost informați asupra acestei situații care cauzează grave prejudicii de imagine atât Ordinului Cavalerilor de Malta cât și a onorabililor săi membri.

Pe cale de consecință vă informăm că în conformitate cu Constituția Ordinului Cavalerilor de Malta am hotărât expulzarea imediată fără drept de apel a domnului Morel BOLEA din rândul membrilor Ordinului, decizie luată în unanimitate în adunarea de urgență din 17 decembrie 2020 (VEDEȚI AICI).

Pe de altă parte, condamnăm vehement comportamentul domnului Morel BOLEA, ne disociam total și ireversibil de toate acțiunile și faptele acestuia, și sperăm ca justiția din România să-și urmeze cursul firesc și în cazul în care va fi găsit vinovat să fie pedepsit.

Cu stimă,
Don Basilio Cali, Principe Mare Maestru al Ordinului Suveran al Sfântului Ioan de Ierusalem, Cavalerii de Malta

Comentarii