Navetiştii de la Politehnica: antrenamente în Miroslava, Piatra Neamţ şi Bulgaria (VIDEO)

Poli va sta la sud de Dunăre în perioada 8-21 iulie

joi, 16 iunie 2022, 01:50
2 MIN
 Navetiştii de la Politehnica: antrenamente în Miroslava, Piatra Neamţ şi Bulgaria (VIDEO)

După ce luni a efectuat vizita medicală, iar marţi seară a bifat primul antrenament al verii, pe terenul sintetic al stadionului “Tineretului”, Politehnica Iaşi va fi o echipă de navetişti în perioada următoare.

În primă fază, pentru că toate cele trei terenuri din Copou sunt impracticabile. Pe cel principal şi pe cel de antrenament de iarbă au loc lucrări de refacere a suprafeţei de joc, iar noul covor sintetic de pe al treilea teren nu este încă montat. Cum celălalt stadion cu gazon natural, “Tepro”, este acum casa rugbiştilor, iar terenurile Agronomie şi Penitenciar au fost considerate sub nivelul celui din Miroslava, până la finalul săptămânii următoare Poli se va antrena în comuna de lângă Iaşi. În acest interval, antrenorul Claudiu Niculescu a programat şi trei meciuri în familie. Unul va avea loc sâmbătă, celelalte două – săptămâna viitoare, miercuri şi sâmbătă. La finalul testelor, antrenorul va stabili soarta juniorilor şi a fotbaliştilor care dau probe.

Cei care vor fi reţinuţi în lot vor merge apoi, începând de pe 27 iunie, într-un cantonament montan de circa nouă zile, la Piatra Neamţ.

Stagiul de pregătire de la munte va fi urmat de câteva zila libere, iar apoi de un alt cantonament, care va avea loc în Bulgaria. Poli va sta la sud de Dunăre în perioada 8-21 iulie.

După mai bine de o lună de la reluarea pregătirilor, Politehnica va reveni apoi acasă, ultimele antrenamente dinaintea startului sezonului urmând a se derula în Copou. Acolo unde lucrările de reparaţie ale terenurilor vor dura, pe hârtie, până la jumătatea lunii viitoare.

Definitivat ieri, programul de pregătire al verii, amintit mai sus, ar putea însă să mai sufere modificări, în funcţie de mai mulţi factori. Liga a II-a de fotbal va începe în jurul datei de 6 august. 

 

 

Comentarii