Diploma care aduce tatălui 10 zile de concediu

Nu știi cum să schimbi un pampers? La Maternitate se reiau cursurile gratuite pentru viitorii părinţi

vineri, 31 iulie 2020, 01:50
1 MIN
 Nu știi cum să schimbi un pampers? La Maternitate se reiau cursurile gratuite pentru viitorii părinţi

Începând de astăzi, 31 iulie, vor fi reluate cursurile gratuite şi interactive pentru viitorii părinţi de la Maternitatea „Cuza Vodă”. Acestea au fost suspendate la finalul lunii februarie din cauza situaţiei epidemiologice cauzate de COVID-19. Cursurile de la „Şcoala părinţilor” se vor desfăşura de luni până vineri, de la ora 10.00 în Amfiteatrul B3 din cadrul unităţii medicale. 

Accesul se va face pe intrarea principală de la spital, din strada Cuza Vodă, accesul fiind permis după triajul epidemiologic şi după măsurarea temperaturii. De asemenea, masca de unică folosinţă este obligatorie, iar organizatorii îi roagă pe participanţi să nu întârzie. Tot din cauza contextului epidemiologic, numărul de familii participante la un curs este de maximum cinci familii sau zece persoane în cazul familiilor monoparentale. La finalul cursului va fi eliberată diploma de absolvire care asigură tatălui zece zile de concediu suplimentar.

„Prezenţa la curs se va face în ordinea înscrierii, mâine (n.r. – 31 iulie) urmând să participe primele cinci familii care confirmă, prin comentariu la postare, nu prin mesaj în privat, participarea. Următorii înscrişi sunt aşteptaţi săptămâna viitoare, tot în ordinea confirmării participării. Participanţii vor fi anunţaţi pe pagină, în jurul orei 18:00, zilnic. Cu convingerea că activitatea noastra, adaptată condiţiilor de pandemie, va fi la fel de fructuoasă, vă mulţumim pentru încredere şi interes şi vă aşteptăm cu drag”, au precizat membrii echipei „Şcoala părinţilor”. 

 

 

Comentarii