O ciudăţenie: un singur candidat pe locul lăsat vacant de Vlad Baba la Şcoala de Arte

marți, 11 iulie 2023, 01:50
1 MIN
 O ciudăţenie: un singur candidat pe locul lăsat vacant de Vlad Baba la Şcoala de Arte

Un singur candidat s-a înscris la concursul pentru ocuparea postului de director al Şcolii Populare de Arte „Titel Popovici”. Amintim că postul este vacant de aproape un an, de când Vlad Baba a demisionat invocând proiectele sale din lumea actoriei. 

În septembrie 2022, când a renunţat la şefia instituţiei, el a spus că decizia nu are legătură cu dosarul penal în care este protagonist, alături de preşedintele CJ Costel Alexe şi de directorul Serviciului de Resurse Umane, acum suspendat din funcţie, Radu Apetrei.

Amintim că cei trei au fost trimişi în judecată sub mai multe acuzaţii – abuz în serviciu şi/sau complicitate la săvârşirea acestei infracţiuni. Potrivit rechizitoriului, Vald Baba a fost detaşat de la cabinetul preşedintelui Alexe, unde a fost consilier pentru câteva ore, la conducerea şcolii, deşi nu întrunea condiţiile pentru ocuparea unei asemenea funcţii.

Momentan, interimatul la şefia şcolii este asigurat de profesorul Gheorghe-Ştefan Neagu.

În cadrul concursului, urmează să fie analizat proiectul de management depus de candidat – care va trebui să îl susţină în cadrul interviului programat pentru sfârşitul lunii. Cel târziu pe 9 august vom putea afla şi numele acestui candidat, dacă va trece cu brio de etapele concursului. 

Comentarii