O tânără care trebuia să stea în carantină, găsită de poliţişti pe Litoral. S-a dat de gol singură!

luni, 30 august 2021, 08:44
2 MIN
 O tânără care trebuia să stea în carantină, găsită de poliţişti pe Litoral. S-a dat de gol singură!

Carantina la întoarcerea din străinătate, impusă în anumite situaţii celor care vin acasă, se dovedeşte a fi o „glumă” pentru unii suceveni. Dacă o perioadă de timp, când pandemia a fost la valori scăzute, şi poliţiştii au insistat mai puţin pe controalele la domicilii, în luna august, treptat, se revine la acţiuni de control sporite pentru verificarea celor care ar trebui să fie în carantină.

Un caz ieşit din comun a fost înregistrat de un echipaj de la Secţia Rurală Dărmăneşti, care a verificat, vineri, respectarea carantinei la domiciliu de către o tânără din Pătrăuţi, întoarsă din Olanda. Tânăra în vârstă de 22 de ani nu a fost de găsit la domiciliu, iar după unele investigaţii prin vecini poliţiştii au aflat că aceasta este pe litoral, în vacanţă. Surpriza cea mare pentru poliţişti a fost că au găsit pe reţeaua de socializare Facebook postări recente ale tinerei. Încă de pe 25 august, Mihaela Hrudei a început să posteze zilnic poze din Constanţa şi din Mamaia, de pe plaje, din restaurante şi de pe o ambarcaţiune de agrement. Aşadar, tânăra care trebuia să fie în carantină la domiciliu nu a avut nici o ezitare din a se afişa în concediu, la mare.

Poliţiştii au căutat-o pe aceasta la domiciliu şi sâmbătă şi duminică, tot fără a o găsi şi i-au aplicat trei amenzi de câte 1.000 de lei.
Tânăra în cauză a postat însă un document oficial, care pare a fi emis de Direcţia de Sănătate Publică Suceava, din care rezultă că are un test negativ şi nu va mai figura în carantină, din 27 august. Aşadar de vineri, conform acestui document, tânăra nu ar mai fi trebuit să fie în carantină. Poliţiştii nu ar fi primit însă această informare. În plus, aceasta apare în fotografii în vacanţă încă din 23 august. Totuşi, dacă documentul este autentic, tânăra are justificare pentru vacanţă, însă abia din 27 august.

SURSA: monitorulsv.ro

 

 

Comentarii