Ofertă de nerefuzat, în premieră la Iaşi – Ce nu ai putut bea de Revelion duci înapoi la magazin şi primeşti banii plătiţi

Oferta, una de-a dreptul inedită, este valabilă la acest sfârşit de an în magazinele Kaufland. Vezi care sunt condiţiile!

vineri, 30 decembrie 2022, 02:50
2 MIN
 Ofertă de nerefuzat, în premieră la Iaşi – Ce nu ai putut bea de Revelion duci înapoi la magazin şi primeşti banii plătiţi

Nu mai este mult până la Revelion, astfel că, pe lângă produsele alimentare pentru pentru a prepara diferite mâncăruri, băuturile alcoolice pentru a sărbători trecerea dintre ani sunt la mare căutare în rândul ieşenilor, astăzi şi mâine. Supermarketurile din Iaşi aşteaptă cumpărătorii pentru a-şi face plinul, iar ca de obicei, mulţi dintre cumpărători nu mai au limită atunci când vine vorba despre cumpărăturile pentru petreceri.

 

Pe principiul „Lasă, ca să fie”, în prag de sărbători ieşenii au luat cu asalt lanţurile de magazine ca să-şi asigure şi anul acesta toate cele necesare specifice Crăciunului şi revelionului. Nici cumpărarea de băuturi alcoolice nu este mai prejos, mai ales când vine vorba despre Revelion, un eveniment sărbătorit de regulă cu multă băutură pe masă. Pentru cumpărăturile impulsive, Kaufland a găsit o soluţie. Pentru a stopa risipa alimentară, marele lanţ de magazine a implementat un serviciu care vine în ajutorul cumpărătorilor, şi care este benefic atunci când vine vorba despre importanţa reciclării.

Mai exact, în toate magazinele Kaufland ieşenii pot returna orice tip de băutură cumpărată (alcoolică sau non-alcoolică) şi nefolosită, pe baza bonului fiscal. Pentru a primi banii înapoi, băuturile trebuie să fie într-o stare perfectă, evident neîncepute, şi cu ambalajele intacte. Cei de la Kaufland au stabilit un termen de 14 zile de la achiziţionarea produselor şi până la returnarea acestora.

La anunţarea acestui serviciu, clienţii au început să devină reticenţi cu privire la cumpărarea băuturilor din magazinele Kaufland. „Ştiţi că riscaţi să primiţi marfă alterată (expusă la condiţii de temperatură şi umiditate nefavorabile) şi să îmbolnăviţi grav consumatorii?”, scrie un internaut în comentarii. Reprezentaţii Kaufland îi asigură însă pe clienţi că niciun produs neconform nu este repus spre vânzare.

Pentru ieşenii care vor să scape de băutura nefolosită şi să-şi primească banii înapoi, produsele pot fi returnate la orice magazin Kaufland din Iaşi, fiind amplasate în următoarele locaţii: Tudor Vladimirescu, Tătăraşi, Nicolina, Alexandru cel Bun şi Păcurari. 

Comentarii