Poliţiştii din Tătăraşi au prins în acţiune doi hoţi de catalizatoare care deja tăiaseră toba de eşapament

vineri, 20 ianuarie 2023, 02:50
1 MIN
 Poliţiştii din Tătăraşi au prins în acţiune doi hoţi de catalizatoare care deja tăiaseră toba de eşapament

Trei hoţi de catalizatoare au fost prinşi de către poliţişti în flagrant. Doi dintre ei stăteau pe burtă atunci când au observat patrula de poliţie, iar al treilea aştepta într-o maşină. Hoţii au tăiat catalizatorul de la toba de eşapament până să treacă poliţia prin zonă. Toţi trei au stat 24 de ore după gratii, iar judecătorii au decis ca indivizii să stea sub control judiciar o perioadă de 60 de zile.

„La data de 17 ianuarie, poliţiştii Secţiei 4 Iaşi au identificat trei bărbaţi din comuna Bârnova, bănuiţi de comiterea infracţiunii de tentativă la furt calificat. Astfel, poliţiştii au observat lângă un auto parcat pe o stradă din municipiul Iaşi, o unealtă ce părea a fi un cleşte pentru tăiat ţevi. Au continuat verificările, iar în apropierea maşinii stăteau ascunşi, pe burtă, cei doi bărbaţi.

De asemenea, la examinarea autoturismului lângă care au fost găsite uneltele, s-a constatat că ţeava tobei de eşapament era secţionată pe traseul dintre catalizator şi toba de evacuare a gazelor. Anterior depistării celor două persoane, poliţiştii au observat în apropierea locului faptei, un auto parcat, la volanul căruia se afla un bărbat din comuna Bârnova. Cei trei bărbaţi bănuiţi de comiterea faptei au fost conduşi la sediul Poliţiei pentru cercetări. În baza probatoriului administrat în cauză, la aceeaşi dată, cei trei bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore şi introduşi în Arestul IPJ Iaşi”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. 

 

Comentarii