Să mai râdem o dată cu Peni Hill, dar la pachet cu nea Măricel

vineri, 14 februarie 2020, 02:50
3 MIN
 Să mai râdem o dată cu Peni Hill, dar la pachet cu nea Măricel

Întâlnire secretă şi, spun unii cunoscători, decisivă ieri dimineaţă la prima oră (bine, la prima oră la care s-a putut trezi edilul şăf după seara grea), între Peni Hil de Bahlui şi nea Măricel ot Cejău&Partidău, stimaţi telespectatori. 

Auzim că la ieşire, surprins de cineva, nea Măricel ar fi tras-o din scurt, că au vorbit de un aviz pentru Bojdeucă. haida de, bă nea Măricele, cu poveşti din astea de Ion Creangă ne iei tu pe noi? În fine, haideţi mai bine să vă spunem ce nu ne-a zis nea Măricel despre întâlnirea asta.

Sursele noastre din partidoi spun că nea Măricel are termen de la ex-tractoristul şef de la Olt ca până sâmbătă să le dea la centru, în partidoi, un răspuns clar: vine au ba Peni Hill înapoi în partid? Peni, însă, o tot scaldă, căci aşteaptă un răspuns de la unii liberali de stânga, care i-au promis una şi alta.

Lucrurile par însă să meargă prost pentru Peni Hill: liberalii care-l voiau la ei s-au cam speriat de reacţiile pe care au văzut că le-ar putea provoca şi acuma dau înapoi, iar la întâlnirea de dimineaţă a lui nea Măricel şi Peni cică lucrurile au mers bine, amândoi ieşind în pas săltat de acolo. Staţi deci pe fază, căci cât de curând în vedem pe cei doi făcând şi mersul piticului. Ştiţi voi cum…

PS: Acuma, ca o observaţie de fond pentru unii care nu văd bine realitatea. Cum să ajungem, domnilor, în situaţiunea ca pentru cel mai slab premare pe care l-a avut Iaşul vreodată de la Manciuc încoace să se bată cele mai mari două partide ale momentului? Ruşine, băăăă! Şi plecaţi din faţa noastră, să nu vă mai vedem până după campanie! Asta, evident, indiferent unde o va apuca acest edil panaramă Peni Hill…

Figura cu politrucii la avioane, pregătită şi pentru ape?

Şi dacă tot veni vorba despre loviturile inspirate ale lui nea Măricel ot partidoi, haideţi să vă mai spunem una lată care se coace acuma în laboratoarele unor cocalari politici din preajma-i. Auzim şuşotindu-se prin cotloanele partidoiului ieşean că, deşi pe picior de plecare, căci vom avea alegeri locale peste patru luni, sforarii partidoiului de la judeţ pun la cale un plan diabolic ca să aplice aceeaşi şmecherie de la Aeroport şi la ApaVital.

Adicătelea, prin aranjamente de culise, să impună un politruc din gaşcă la conducere, în locul celor care, de bine de rău, conduc acolo fără a avea treabă cu politichia sau cu biznisurile din zonă. Boon, la aeroport am văzut cum se duce cu instituţia direct în bot Ceafă Lată ăla habarnist pus acolo director.

Tot aşa, se aude că la ApaVital, loc unde se derulează proiecte vitale pentru viitorul judeţului, a căror compromitere ne-ar arunca cu zeci de ani în urmă, ei bine, nea Măricel&co ar vrea să cocoaţe acolo sus un habanist şi mai afon decât Ceafă Lată în avioane. Stăm deci cu lupa pe chestiune, ca să-i luăm de urechi repejor, la nevoie. Nu te poţi juca, nene, chiar cu orice în judeţul ăsta… Grijă mare, deci, că atâta vă trebuie: ura şi la gară cu voi!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii