Scandal cu bâte şi răngi din cauza prafului ridicat de o maşină

marți, 03 noiembrie 2020, 02:52
2 MIN
 Scandal cu bâte şi răngi din cauza prafului ridicat de o maşină

Patru indivizi au fost condamnaţi pentru un scandal agresiv pe care l-au făcut supăraţi că un bărbat a trecut cu maşina pe lângă ei şi i-a prăfuit

 

Sentinţa a venit la peste opt ani de la comitere faptelor pentru care au fost judecaţi Vasile Dolhai, Gică Mardare, Petru Ardeleanu şi Alexandru Niţă. Judecaţi pentru mai multe fapte penale, inclusiv ultraj, cei patru a primit pedepse de la 2 ani şi 8 luni la 4 ani şi 5 luni cu executare, sentinţa Curţii de Apel Iaşi fiind definitivă.

Faptele lor datează din noaptea de 13 spre 14 august 2012 şi au fost comise la Podu Iloaiei. În jurul orei 1.00, un bărbat din localitate mergea spre casă şi a trecut pe lângă cei patru indivizi. La un moment dat, cei patru i-au apărut în faţa maşinii având asupra lor obiecte contondente în mână şi fiind agresivi. Şoferul a mers spre casă pe o rută ocolitoare, însă, la scurt timp, cei patru agresori au intrat şi ei în curtea părinţilor victimei. Având auspra lor topoare, cuţite sau lopeţi, indivizii au făcut un scandal monstru în locuinţa victimei, pe care au ameninţat-o cu moartea. La faţa locului a ajuns în scurt timp şi un echipaj de poliţie, unul dintre agenţi fiind agresat de indivizii recalcitranţi.

În cele din urmă, aceştia au fost încătuşaţi şi duşi la secţie. Motivul agresiunii: cei patru s-au supărat că victima a trecut cu maşina pe lângă ei şi i-a prăfuit. 

Comentarii