Șeful CJ Iași a discutat cu ministrul Transporturilor despre Șoseaua de Centură

joi, 03 octombrie 2019, 12:54
1 MIN
 Șeful CJ Iași a discutat cu ministrul Transporturilor despre Șoseaua de Centură

Realizarea șoselei de centură a municipiului Iași a fost subiectul întâlnirii pe care președintele Consiliului Județean, Maricel Popa a avut-o astăzi cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, cu directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Sorin Scarlat și cu alți reprezentanți ai celor două instituții, specializați în proiectele de infrastructură.

”În urma discuțiilor de astăzi, de la București, s-a constatat că proiectul a fost blocat de trei ori din cauza lipsei de asumare a municipalității legată de rezolvarea problemei utilităților. Pentru acest tronson de drum există sursa de finanțare, toți decidenții de la nivel central ne sprijină în realizarea proiectului, însă, pentru concretizarea acestuia, este nevoie și de implicarea responsabililor din cadrul Primăriei Iași. Proiectul șoselei de centură a Iașului este important pentru comunitatea noastră dar și pentru cei care tranzitează zona. Această rută ocolitoare nu doar că va descongestiona traficul, ci va reduce totodată și poluarea din municipiu”, a spus președintele Consiliului Județean, Maricel Popa.

În urma discuțiilor de astăzi s-a stabilit ca pe 7 octombrie, la Iași, să aibă loc o întâlnire cu toți cei responsabili în realizarea proiectului șoselei de centură a orașului.

Comentarii