Str. Păcurari va fi lărgită în apropiere de pasajul Băncilă: o nouă bandă pentru centrul medical al șefilor Jacobs

vineri, 11 martie 2022, 12:27
1 MIN
 Str. Păcurari va fi lărgită în apropiere de pasajul Băncilă: o nouă bandă pentru centrul medical al șefilor Jacobs

Strada Păcurari va fi lărgită în apropiere de intersecția cu pasajul Băncilă, scopul fiind asigurarea accesului la viitorul centru medical al șefilor Jacobs și la unitatea de cazare care va fi construită în zonă de către Continental Hotels.

„Amenajare acces (cu bandă de decelerare și accelerare), amplasare separatori de sens, dezafectare trotuar existent strada Păcurari și reamenajare trotuar nou, semnalizare rutieră, amenajare alee de incintă cu pastilă de întoarcere pentru clinică medicală”, se arată în proiectul propus de cele două firme (MedEuropa Investiții și Continental Hotels).

În prezent, proiectul se află în avizare la Comisia zonală a monumentelor istorice. Rămâne de văzut ce efecte va avea crearea acestei noi benzi asupra traficului din zonă: odată cu inaugurarea pasajului Băncilă, circulația din Păcurari a fost dată peste cap – cozi întinse, semafoare desincronizate. Pe zona Petru Poni – AMRS, circulația este bară la bară pe ambele sensuri, iar, la orele de vârf, cozile se întind chiar și spre blocurile „rusești” și, respectiv, Moara de Foc.

Mai mult, pe apix.ro

Comentarii