Tânărul care a murit cu capul zdrobit în accidentul de la Sârca se urcase băut la volan

marți, 17 august 2021, 09:07
2 MIN
 Tânărul care a murit cu capul zdrobit în accidentul de la Sârca se urcase băut la volan

Tânărul de 23 de ani care a murit în accidentul rutier de la Sârca se urcase băut la volan. El avea o alcoolemie de 90 mg în sânge. Mai mult decât atât, tânărul nu avea nici permis de conducere.

Accidentul a avut loc în noaptea de 10 spre 11 august, la ora 03:50. Tânărul fusese la iubita lui din Ierbiceni și gonea spre casă la Bălțați.

Din cauza vitezei foarte mari, într-o curbă periculoasă din Sârca, Daniel Popescu, tânărul de 23 de ani, a pierdut controlul volanului, a lovit un gard de beton, a dărâmat un copac și apoi a intrat într-un gard. Impactul a fost atât de violent încât tânărul a fost recunoscut de familie după haine. Iar din mașina pe care o conducea, un Volkswagen Passat, nu a mai rămas decât un maldăr de fiare contorsionate.

CITESTE SI: Accident groaznic la Sârca. Tânăr cu capul zdrobit, recunoscut de famile după haine

"La data de 11 august 2021, în jurul orei 04:00, polițiștii rutieri au fost sesizați despre un accident rutier soldat cu victime omenești, care a avut loc pe raza satului Sârca. Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că un tânăr din comuna Bălțați, în timp ce ar fi condus un autoturism pe DE 583, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și ar fi intrat în coliziune cu un gard din beton, decedând. În urma verificărilor efectuate în bazele de date a rezultat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Șoferul se afla singur în autoturism. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", au declarat reprezentanții Poliției Iași.

 

 

 

 

Comentarii