Țeapă imobiliară în București: oamenii au cumpărat apartamente fără utilități. Racordarea la apă și gaze ar trebui săpată sub bloc

vineri, 20 noiembrie 2020, 18:26
1 MIN
 Țeapă imobiliară în București: oamenii au cumpărat apartamente fără utilități. Racordarea la apă și gaze ar trebui săpată sub bloc

Mai mulți bucureșteni care și-au cumpărat apartamente într-un bloc din Sectorul 4 au descoperit, în prag de iarnă, că imobilul nu este racordat la utilități. Constructorul susține că de vina sunt furnizorii de apă și gaze.

Strada Luică, marginea Sectorului 4. Privit din drum, un bloc nou, cu cinci etaje, pare o investiție corectă. Dacă apelezi numerele de telefon afișate pe poartă și soliciți detalii despre achiziția unui apartament, ți se răspunde convingător.

– Ce mai am disponibil acolo este un singur apartament cu două camere la 69.900 de mii de euro, etajul patru din cinci.

– Da… Am văzut că erau și unele mai ieftine.

– Au fost, au fost. Într-adevăr. Doar că s-au epuizat.

– Utilități? Apă caldă, curent, gaze… sunt toate?

– Apartamentele pe care noi le vindem, bineînțeles că se dau branșate la toate utilitățile orașului! Contorizate individual!

Cetățenii care şi-au cumpărat deja locuințe în acest bloc, ori au plătit, în avans, diverse sume pentru precontracte de achiziție… s-au trezit cu o mare problemă: nu pot beneficia de apartamente, din cauză că nu sunt racordate nici la apă, nici la gaze. Inițial, li s-a promis că problema va fi rezolvată în septembrie. Ulterior, soluţionarea a fost amânată pentru anul viitor.

Continuarea, pe digi24.ro

Comentarii