Test: îndrăgiţi sau nu Ziua Îndrăgostiţilor?

marți, 13 februarie 2018, 13:55
3 MIN

* Mâine e 14 februarie, Valentine's Day, sărbătoare îndrăgită de unii, dar criticată de alţii: îndrăgită mai ales de comercianţii cu marfă rămasă nevândută, dar criticată de inamicii globalizării şi de dacopaţii care se laudă cu Dragobetele. Democraţia ne dă voie să avem orice părere, atâta vreme cât nu-i deranjăm pe cei de lângă noi. Chiar, ce înseamnă Valentine's Day pentru voi? O fi de bine sau de rău? Un test:

1) Una peste alta, ce va fi mâine, 14 februarie?

a) Valentine's Day, Ziua Îndrăgostiţilor, logic! / b) Conform calendarului, onomastica vărului Auxenţiu şi a cumnatului Maron / c) Conform calendarului, va fi miercuri.

2) Ce vă sugerează din prima Valentine's Day?

a) Inimioare roz pluşate, de oferit femeilor iubite / b) Damigeana cu rose a vecinului Valentin / c) Faptul că este a doua zi după salariu, evident.

3) Când auziţi de Valentine's Day vă gândiţi la versurile:

a) "Iubire, bibelou de porţelan" / b) "Beau şi vin, beau şi rachiu, cât am de trăit nu ştiu" / c) "Plecat-am nouă din Vaslui şi cu sergentul zece".

4) Cum aţi petrecut anul trecut, de Valentine’s Day?

a) Am petrecut o seară de neuitat la local, cu femeia iubită / b) Am petrecut o seară de neuitat la local, cu colegii Vali şi Valentin / c) Nu mai ţin minte, că eram răcit.

5) Ce aţi făcut anul trecut, după Valentine's Day?

a) Mi-am amintit de clipele plăcute petrecute în ajun / b) Mi-am amintit că am lăsat telefonul garanţie la ospătar / c) Mi-am amintit că trebuia să pun mâncare la pisică.

6) Cum veţi petrece mâine, de Valentine's Day?

a) Decent, fără excese, în limita bugetului / b) Habar n-am, mai ales dacă ajung în seara asta pe la Valentin şi Vali / c) Voi sta la cozi, că am de depus nişte formulare.

7) Ce cadouri veţi oferi mâine fiinţei iubite?

a) Nu vă spun, că află din ziar şi îmi stricaţi surpriza / b) Eu ţin la mine însumi, motiv pentru care îmi voi face o binemeritată cinste / c) Voi sta la cozi anume ca să depun şi formularele ei.

* Porcul nu se îngraşă în Ajun şi bărbatul nu se pregăteşte de Valentine's Day pe 13 februarie; totuşi, dacă aţi uitat de eveniment, nu vă panicaţi, încă mai aveţi timp să scoateţi cămaşa în mod onorabil (nu ca nuntaşii care, de la o anumită consumaţie, umblă cu cămaşa scoasă din pantaloni). Avantajul pernuţelor roz, pluşate, este că dacă doamna vi le dă de cap nu lasă urme, deci sunt mai indicate decât nişte cizme cu toc cui sau o sticlă de şampanie. Succes!

Comentarii