Un arbitru ieşean oficiază în preliminariile Europenelor de juniori

miercuri, 18 ianuarie 2023, 09:39
1 MIN
 Un arbitru ieşean oficiază în preliminariile Europenelor de juniori

După ce a lăsat o impresie bună în două partide contând pentru Main Roundul Campionatului Mondial de futsal (Norvegia – Serbia şi Croaţia – Israel), la care a oficiat pe finalul anului trecut, arbitrul ieşean Bogdan Hanceariuc a primit o nouă delegare la o competiţie internaţională. Ieşeanul a fost desemnat să arbitreze partide din cadrul Campionatului European de futsal under 19 – Preliminary Round. 

De astăzi şi până sâmbătă, Hanceariuc va oficia în Lituania, unde se desfăşoară partidele din Grupa A a competiţiei amintite. În ţara baltică, pentru locul care asigură calificarea în Main Roundul CE de futsal under 19, care se va derula în perioada 21-26 martie, se luptă Anglia, Estonia, Malta şi Lituania. 

Sistemul de desfăşurare va fi „fiecare cu fiecare”, la fel ca în celelalte două grupe preliminare ale competiţiei. Alături de Bogdan Hanceariuc, în Lituania au mai fost delegaţi încă trei arbitri, din Kazahstan, Danemarca şi Muntenegru, care vor fi supervizaţi de un observator din Serbia.
Turneul final al Campionatului European under 19 de futsal va avea loc în Porec (Croaţia), între 3 şi 10 septembrie.

Comentarii