Un ieşean şi-a sechestrat cu parul în mână fosta concubină şi fiul de 18 ani

marți, 13 noiembrie 2018, 21:27
1 MIN
 Un ieşean şi-a sechestrat cu parul în mână fosta concubină şi fiul de 18 ani

Un individ din localitatea Hiliţa a fost condamnnat la 2 ani şi 8 luni de închisoare cu suspendare după ce a agresat-o pe fosta concubină, dar şi pe fiul lor de 18 ani. 

Constantin Suculiuc a fost condamnat deşi este plecat din ţară, el lucrând în Germania. Motivarea instanţei relevă că individul s-a despărţit de fosta sa concubină în 2013, femeia fiind cea care a iniţiat separarea din cauza comportamentului agresiv al ieşeanului. Din cauza agresivităţii, femeia a obţinut şi un ordin de protecţie împotriva lui Suculiuc, însă acesta nu s-a liniştit. Astfel, în data de 24 mai 2015, Suculiuc a abordat-o pe fosta sa concubină şi i-a spus că o va omorî.

O zi mai târziu, la orele serii, individul a mers la casa în care femeia locuia cu fiul său şi a spart uşa cu un par. „În momentul în care a intrat în locuinţă, inculpatul le-a adresat cuvinte de ameninţare, în sensul că-i va omorî pe cei doi (fosta concubină şi pe fiul său), reproşându-i fostei concubine că are o relaţie cu un alt bărbat. I-a cerut fiului său să stea culcat, iar persoanei vătămate să stea jos, pe prag, adresându-le în continuare cuvinte de ameninţare de aceeaşi natură“, se arată în motivarea instanţei. În timpul procesului, fosta concubină şi fiul agresorului şi-au retras o parte dintre acuzaţii, Suculiuc fiind condamnat doar pentru lipsire de libertate. Individul a recunoscut fapta. 

Comentarii