Un incubator de afaceri în Parcul Industrial Miroslava: fiul lui Prigoană, printre acţionari

miercuri, 08 decembrie 2021, 02:50
1 MIN
 Un incubator de afaceri în Parcul Industrial Miroslava: fiul lui Prigoană, printre acţionari

Pentru construirea unui incubator de afaceri în Parcul Industrial Miroslava II, proiect estimat la 36,3 milioane de lei, a fost depusă o singură ofertă.

 Aceasta vine din partea unei firme din Bucureşti înfiinţată la sfârşitul anului trecut: Vertical Development Construct. Cel mai târziu pe 6 martie anul viitor vom afla dacă această ofertă va fi acceptată şi desemnată câştigătoare. Societatea care încearcă, pentru a treia oară, să atribuie contractul se numeşte Perspectives Constructions Invest SRL. Este o firmă înfiinţată în 2012, iar Honorius Adrian Prigoană, fiul lui Silviu Prigoană, este unul dintre cei cinci acţionari.

Finanţarea acestui proiect este asigurată prin Programul Operaţional Regional, Axa prioritară 2, destinată îmbunătăţirii competitivităţii IMM-urilor. Incubatorul de afaceri va fi un complex de trei clădiri cu regim mic de înălţime care vor fi construite în termen de un an pe un teren de 10 mii mp. Potrivit cerinţelor din Caietul de sarcini, sunt vizate, pe lângă spaţiile de birouri, săli de sport şi relaxare, clinică medicală cu cabinete pentru medicina muncii şi prim ajutor, farmacie, magazin, restaurant, cafenea, săli multifuncţionale (pentru discuţii, pentru birouri deschise, pentru expoziţii, pentru conferinţe, proiecţii, festivaluri de jocuri etc.)

Citște și: A treia încercare pentru incubatorul de afaceri din Parcul Industrial de la Miroslava

Comentarii