Un primar din Rusia i-a chemat la muncă pe bloggerii care plângeau după Instagram

joi, 17 martie 2022, 14:26
1 MIN
 Un primar din Rusia i-a chemat la muncă pe bloggerii care plângeau după Instagram

Nikolai Panin, primarul orașului Timașevsk, regiunea Krasnodar, sud-vestul Rusiei, „sare” în ajutorul bloggerilor, care, după ce platforma Instagram a fost închisă, au plâns la propriu din cauză că au rămas fără muncă. Edilul i-a invitat pe influenceri să ia mătura în mână pentru a-și câștiga existența.

„În sprijinul bloggerilor: avem nevoie de mână de lucru! Avem posturi de măturători, e nevoie de oameni care să tundă iarba…”, a transmis primarul pe canalul său de Telegram.

Edilul a înregistrat apoi un mesaj video în care i-a îndemnat pe bloggeri „să-și bage mințile în cap” și le-a oferit posturile vacante din orașul cu 50.000 de locuitori.

„Apel către bloggeri. Întrucât ați rămas cu toții fără muncă, din fericire sau din păcate, nu știu excat, e timpul să vă băgați mințile în cap, așa că vă invităm la muncă! Avem locuri libere și la cositorie, și la curățătorie, la amenajări peisagistice. Posturi cinstite, de muncitori. Treceți, în sfârșit, la treabă. Vă așteptăm!”, spune Panin în videoclip.

Aflați amănunte de pe libertatea.ro.

Comentarii