Vă mai amintiţi de Pleşoianu, omul ruşilor? Ar fi fost interzis la Antena 3

vineri, 20 septembrie 2019, 16:35
2 MIN
 Vă mai amintiţi de Pleşoianu, omul ruşilor? Ar fi fost interzis la Antena 3

Liviu Pleșoianu, candidatul la prezidențiale lansat în viața publică printr-un concurs al Antenei 3, anunță pe Facebook că a fost interzis la televiziunea fondată de Dan Voiculescu.

Pleșoianu, intens promovat de propaganda rusă, susține că Antena 3 a anulat participarea lui în emisiuni începând cu 23 iulie și ”se face că pur și simplu NU exist”.

Pleșoianu deplânge decizia Antenei 3, amintind că el însuși s-a bătut pentru televiziunea lui Voiculescu: ”Cel care ieșea în stradă pentru respectiva televiziune și care se revolta PUBLIC împotriva ambasadorului Klemm, atunci când acesta aplauda PUBLIC confiscarea de către ANAF a unor sedii, a fost pur și simplu INTERZIS acolo. În schimb, o puteți urmări nonstop pe o doamnă blondă, care e foarte fericită să pună pe propria pagină de Facebook poze cu același ambasador Klemm. În fine, treaba lor… Din acest moment, pentru mine subiectul este definitiv închis”.

Pleșoianu se arată dezamăgit că românii nu apreciază pozițiile sale, dat fiind că nu a strâns încă toate semnăturile necesare pentru a-și depuna candidatura la prezidențiale: ”Habar n-am dacă sondajele sunt chiar poza realității României anului 2019. Dacă sunt, atunci rezultă că pentru multe MILIOANE de români NU contează deloc faptul că distinsa KOVESI a fost cu Maior și Coldea în sufrageria lui Oprea în seara alegerilor prezidențiale din 2009, NU contează deloc nici că a semnat protocoale secrete cu SRI, cu aceiași Coldea și Maior. De asemenea, deși am informat toți europarlamentarii și întreg Consiliul UE, e clar că cele de mai sus NU contează absolut deloc… Bine, atunci…”

Pleșoianu și-a lansat candidatura la prezidențiale ca luptător împotriva ”Statului Paralel”, scrie g4media.ro.

El și-a încheiat postarea amară de pe Facebook cu îndemnul ”Fie să fim”.

Comentarii