Văleleu: oare scăpăm de ea, sau va veni şi cu ajutoare peste Iaşi?

miercuri, 01 iunie 2022, 01:50
2 MIN
 Văleleu: oare scăpăm de ea, sau va veni şi cu ajutoare peste Iaşi?

Probabil că aţi auzit deja de noua mutare a senatoarei de Iaşi Diana Şoşoacă, cea prin care s-a înscris într-un nou partid, ea fiind dată afară de ceva vreme din partidul lui Simion şi Târziu, AUR. 

Ei bine, noul partid al senatoarei de Iaşi este S.O.S. România, un partid cu sediul în Călimăneşti, Vâlcea, înfiinţat de familia de biznismani locali în imobiliare Adeluţa şi Gabriel Gib, plus amicul lor Maricel Viziteu, foşti membri în partidul Renaşterea Naţională.

Deci, dacă tot e vorba de renaşterea ţării şi de salvat Românica, iată ce scriu băieţii ăştia la lansare, pe pagina oficială, strângând de gât taman limba română, cea pe care bănuim că de fapt ei ar vrea s-o salveze: „Vă aşteptăm pe toţi cei care ne suatinet şi doriţi să luptaţi alături ne no ,i”.

Haidaţi, băbăeţi, că voi mai lipseaţi din peisaj! Apropo: oare e semnul că dispare din judeţ senatoarea asta care nu a mişcat un pai pentru Iaşi, sau ne mai aduce doi trei clămpăi politici pe cap?

Redefiniri de orizonturi politice în famiglia lărgită a PNL Iaşi

Nu, nu, nu am pus poza asta aici, cu vicele de judeţ Afloarei şi cu premierul Ciucă, doar pentru că e haioasă ea în sine, ci pentru că întrezărim şi un alt fel de socoteală, dacă ne uităm mai atenţi la sacoul mare şi bombeurile mici.

Pe la Iaşi se ştie îndeobşte că vicele Afloarei, cumătru cu Alexe, joacă politic pe-o mână cu acesta, în zona lui Orban. de ce s-o fi el oare pozând şi distribuind poza pe internet alături de premier? Noi am zice că, împreună cu cumătrul, au decis să joace la două capete. Voi ce ziceţi?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii