Văru Jan recită. Iaca unde!

sâmbătă, 25 august 2018, 01:50
2 MIN
 Văru Jan recită. Iaca unde!

Pentru că unii ne-au întrebat pe unde mai umblă alesul ieşenilor Văru Jan, iaca vă răspundem: el fiind arman bruneţel, nu prea se omoară cu marea şi bronzatul vara, în concedii, preferând mai mult toamna şi primăvara. 

Iar pe la Iaşi cică va veni chiar mâine, la recitatul de poezii de pe Pietonal, stimaţi alegători, adică acolo unde a fost şi acuma câteva zile, la ediţia anterioară. Şi a fost gratulat din mulţime. Asta, aşa, dacă vreţi să-l mai felicitaţi o dată…

Poveste: Trolea şi blocul

Vreţi să aflaţi cam cum lucrează camorra imobiliară din târg, chiar şi atunci când e vorba de distracţie şi trai bun, nu numai de mălai mult, cu milioanele? Haideţi să vă povestim o fază tare petrecută recent. Cică marele sforar imobiliar ieşean Trolea, dacă nu ştiţi, are un palat în care locuieşte undeva pe la Ciurea: vedere mirifică, pădure în faţă, tot tacâmul. Ei bine, cică nu de mult chiar în faţa casei apropitarul unui teren de acolo voia să ridice un bloc. Zic vecinii căci, ca să nu-i bulească imaginea, Trolea ar fi negociat cu personagiul şi până la urmă i-a dat respectivului muult mai mult decât făcea terenul, numai să plece şi să-l lase să vadă pădurea mai departe, din faţa casei. Cam atât costă un peisaj la ora asta, domn pictor Bârleanu?

Daddy, socru mare

Pentru că unii ne-au întrebat cum de-a ajuns Daddy unde-a ajuns, că, iote, mâine are nunta ficiorului la Snagov şi are invitate numai din PSD vreo 400 de perechi, haideţi să facem şi-un scurt istoric. În 1992 a deschis cafe-barul Bachus (foto), pe strada principală din comuna teleormăneană Giuvărăşti, vecină cu aia în care tatăl lui fusese şef de post. Doi ani mai târziu, băiatului de poliţist în merge bine treaba şi se dezvoltă: discotecă, depozit en-gros plus vânzări cauciucuri SH din Germania. După ‘96 se înscrie în PD, atunci la putere, iar de aicea se mută la oraş. Restul e can-can…

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii