VIDEO – Bătaie generalizată într-un club de noapte: Iată cine sunt bătăușii implicați!

marți, 26 octombrie 2021, 01:50
3 MIN
 VIDEO – Bătaie generalizată într-un club de noapte: Iată cine sunt bătăușii implicați!

Clubul din Răducăneni unde sâmbătă noaptea a avut loc o bătaie între guarzii de acolo şi clienţi băuţi din interior este cunoscut pentru aceste gen de “evenimente”. Clubul se numeşte Pub Quatro, iar de-a lungul timpului aici au avut loc mai multe bătăi generalizate. De altfel, în bătaia de sâmbătă spre duminică dimineaţa, în imaginile pe care le-au obţinut jurnaliştii “Ziarului de Iaşi”, se vede cum o tânără cade inconştientă pe o masă, după ce este lovită în cap cu un scaun. Poliţiştii au anunţat ieri că au identificat trei dintre cei care au făcut scandal, însă martorii au spus că sunt mai mulţi. Imediat după bătaie, angajaţii au făcut curăţenie, de frica poliţiei.

Bătaia ar fi început undeva în jurul orei 2 dimineaţa, iar conflictul a început după ce guarzii angajaţi pentru a menţine ordinea au încercat să dea afară nişte clienţi băuţi care făceau scandal. Doi dintre scandalagii ar fi fost Ciprian Faraon şi Ciprian Radu, ultimul fiind recunoscut ca fiind un proxenet prin Răducăneni. Faraon s-a luat la pumni cu unul dintre guarzi, Ionuţ Popovici. Guardul l-ar fi “dovedit” pe Faraon, lucru pentru care în dispută s-a băgat şi Radu. Popovici i-ar fi bătut pe amândoi, chiar şi când un al treliea agresor a intrat în “horă”. Văzând acest lucru, alţi tineri au început să arunce cu sticle şi scaune în guarzi.

La un moment dat, pe filmarea obţinută de către jurnaliştii “Ziarului de Iaşi” se poate vedea cum unul dintre agresori aruncă cu un scaun în mulţime şi nimereşte o tânără, care cade inconştientă pe o canapea. În ajutorul ei au sărit câteva fete. De asemenea, Popovici a ajuns la spital cu multiple leziuni pe faţă unde a primit îngrijiri medicale. Între timp, un localnic a sunat la poliţie, iar de la Secţia Răducăneni au fost trimişi mai mulţi poliţişti. Culmea este că, până să ajungă poliţia, administratorii clubului au şters tot sângele de pe jos, au măturat, au aranjat mesele şi scaunele apoi au stins lumina. Când poliţia a ajuns la faţa locului, totul strălucea de curăţenie.

Jurnaliştii au sunat la acest club, ieri, însă niciunul dintre cei trei administratori nu au dorit să lămurească lucrurile. “Au plecat dumnealor, nu mai este niciunul pe aici”, ne-au spus reprezentanţii clubului Pub Quatro. Un localnic din Răducăneni ne-a spus că aici au avut loc multe bătăi, însă niciodată nu a fost închis. “De Crăciun, un jandarm care în timpul liber lucra ca guard, a fost tăiat cu cuţitul de mai multe ori. Nici acum, poliţia nu a finalizat cazul”, ne-a spus un vecin care locuieşte lângă club. Ieri, poliţiştii ne-au precizat că a fost deschis un dosar penal.

“În seara zilei de 24 octombrie, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Răducăneni au fost sesizaţi despre faptul că pe raza comunei Răducăneni a avut loc un scandal. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, însă nu a mai fost găsită nicio persoană. În urma verificărilor efectuate cu celeritate, la scurt timp de la sesizare, toate persoanele implicate în scandal au fost identificate de poliţişti. În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt şi luării măsurilor legale care se impun”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. 

Comentarii