VIDEO Grup de soldați ruși, surprins de o dronă kamikaze în câmp deschis

miercuri, 03 mai 2023, 10:58
1 MIN
 VIDEO Grup de soldați ruși, surprins de o dronă kamikaze în câmp deschis

O nouă înregistrare distribuită de militarii ucraineni pe rețelele de socializare arată cum operatorii de drone ai Kievului au lovit în plin un grup de soldați ruși surprins în spatele unui camion aflat în câmp deschis.

Înregistrarea video arată cum grupul de soldați ruși s-a oprit cu camionul în apropierea a ceea ce pare a fi o baltă, ei dându-și seama de pericolul iminent la adresa lor abia cu câteva fracțiuni de secundă înainte ca drona să îl izbească în plin pe unul dintre ei.

Motivele pentru care soldații ruși au ales să se oprească aici în câmp deschis sunt neclare, ținând cont că în împrejurimi pot fi văzute craterele unor bombardamente, ceea ce sugerează că filmarea a fost realizată în apropierea liniei frontului.

O posibilitate este ca ei să fi fost nevoiți să se oprească pentru a-și depana camionul. Unii internauți au sugerat mai mult sau mai puțin în glumă că soldații ruși s-au oprit pentru un „picnic”, ținând cont de vremea bună ce poate fi observată în imagini, o raritate în Ucraina în această perioadă a anului.

Comentarii