VIDEO. Liderii PSD, ode Vioricăi Dăncilă: „Are corpul ăsta frumos, elegant, siluetă…”

vineri, 18 octombrie 2019, 10:49
1 MIN
 VIDEO. Liderii PSD, ode Vioricăi Dăncilă: „Are corpul ăsta frumos, elegant, siluetă…”

Reuniţi la Constanţa la un eveniment electoral, liderii PSD s-au întrecut în ode la adresa Vioricăi Dăncilă. Au excelat la acest capitol senatorul PSD Nicolae Moga, Mihai Fifor – cunoscut pentru laudele pe care i le-a tot adus şefei sale de-a lungul timpului, dar şi primarul Contanţei. „Aţi văzut-o pe doamna preşedinte (Dăncilă n.r.) jucând tenis de masă. I-a bătut pe toţi. Aşa o să facă şi la alegeri. Dar ce nu ştiaţi, şi dau din casă, doamna preşedinte a fost înotătoare de performanţă, de aia are şi corpul ăsta frumos, aţi văzut aşa… elegant, siluetă… Băi, fraţilor, comparăm noi o femeie destoinică, cinstită, onestă (frumoasă, se aude din sala) cu un adormit (papagal, se aude din sală)? Băi fraţilor, ce a făcut ăsta pentru voi, poate să-mi spună cineva un lucru bun?”, a spus Nicolae Moga gesticulând sugestiv.

La rândul său, secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a susţinut şi el că Dăncilă este o persoană care merge printre oameni în fiecare zi, un om care se trezeşte dimineaţa cu inima curată şi merge şi îşi asumă grijile întregii ţări. Fifor l-a numit pe Iohannis "Moţăilă" iar pe Viorica Dăncilă a portretizat-o drept un om cu mânuşi de fier în mâini delicate. "Aşa arată o inimă de român de la care trebuie să vă hrăniţi", a spus Fifor. "Un om care nu a dat un pas înapoi, indiferent de unde a venit glonţul a muncit, şi a tras şi de fiecare dată când am întrebat-o: 'Mai puteţi, doamna preşedinte', a spus: 'Da, pentru că am o misiune, am promis românilor că nu mă voi da la o parte'." 

Nici primarul Constanţei nu s-a lăsat mai prejos: "Doamna Viorica Dăncilă în momentul de faţă nu cred că este cea mai puternică femeie din politica românească, cred că este şi printre cei mai puternici bărbaţi din politica românească. (…) Este timpul să-i arătăm doamnei Dăncilă că suntem cu totul alături de dânsa", a declarat Decebal Făgădău.

Continuarea, pe epoch-times.romania

Comentarii