VIDEO: Lipsă de educație la bătrânețe – cu piciorul pe scaunul vecinului de tren

duminică, 07 iulie 2019, 15:12
2 MIN
 VIDEO: Lipsă de educație la bătrânețe – cu piciorul pe scaunul vecinului de tren

O scenă revoltătotare a fost surprinsă în trenul Iași – Timișoara. O femeie trecută de 60 de ani, care ocupase locul altui călător, le făcea morală tinerilor în timp ce stătea cu piciorul întins pe scaunul pe care era așezată altă persoană.

"Abia urcasem în tren și ocupasem locul ce era pe moment liber. Imediat a apărut doamna respectivă și mi-a strigat să mă mut, că e ocupat acolo. Când am întrebat-o ce loc are pe bilet, a zis că cel de alături, dar că stă acolo de la Oradea. N-am zis nimic, m-am așezat alături, iar ea și-a pus piciorul pe scaunul din față, sub nasul persoanei care îl ocupa, spunând că simte nevoia să-l întindă, nu cerând voie, nu scuzându-se. În tot acest timp se plângea de studenții care nu plătesc biletul", a povestit o tânără.

Trenurile InterRegio sunt destul de aglomerate în fiecare weekend. În timpul anului școlar circulă studenții, în vacanțe merg elevii în tabere.

"Nici mie nu-mi convine să fiu singurul călător cu bilet plătit, iar în rest să fie trenul arhi-plin din cauza celor care circulă gratuit, dar trebuie să recunosc că tinerii sunt liniștiți, majoritatea stau pe jos cu laptopurile în brațe și cu căști în urechi. Sunt mai bine educați decât mulți vârstnici", a mărturist altă persoană aflată în vagon.

Comentarii