VIDEO – Panarama de pe lume: Mihăiţă la Adi Minune. S-a plătit şi dedicaţie

marți, 24 august 2021, 01:50
2 MIN
 VIDEO – Panarama de pe lume: Mihăiţă la Adi Minune. S-a plătit şi dedicaţie

Băbăeţ şi bă fetiţe, băi, pfuai de capul nostru de ieşeni cu pretenţii intelectuale de trăitori în oraşul culturii, păi ziceţi şi voi dacă nu îţi vine să dai cu basca de bătătură când auzi că asemenea muniţip cu pretenţii precum acesta al nostru e condus de un panglicar care umblă noaptea prin cluburi de manelişti, ba chiar dă şi dedicaţii în gura mare. 

Auzim că duminică spre luni, după miezul nopţii, la concertul Adi Minune de la Tiki domn premare era prezent şi el acolo la datorie. Dar nu o prezenţă discretă, ca să se răcorească şi el pe undeva prin spate, în vreun separeu, nuu…

Zic martorii că domn premare s-a înfierbântat tare la cântecele despre dujmani ale lui Adi Minune şi, la un moment dat, nu s-a putut abţine şi a dat şi o dedicaţie. Iar adrisantul dedicaţiei a fost, zice-se, oraşul Iaşi. Domn premare, ruşine, dom’le! Nu de postura în care ne puneţi pe noi, ieşenii serioşi, lăsându-ne ocârmuiţi de aşa premare, dar şi de melodia pe care o dedicaţi oraşului culturii. Auzi: Adi Minune. Zău aşa: maare ruşine!

PS: Şi încă ceva, ca să nu uităm: oare cum poate un om cu serviciu a doua zi, şi care musai să fie cu capul limpede acolo la treabă, fie el macaragiu, tonetar sau premare, să stea în club duminică seara până spre dimineaţă? Nu înţelegem şi pace.

Vrea să negocieze, dar nu ştie ce oferă, ca să ceară

Una peste alta, poate că nu ştiţi, poate că aţi uitat, poate că nici nu sunteţi familiarizaţi cu chichiţele politichiei, dar, odată cu calitatea de penal a lui Mihai Chirica, acesta a fost suspendat din functiile din partid, recte PNL. Ca urmare, nu mai are niciun drept de vot la alegerile interne, cum ar fi cele de luna viitoare, pentru preşedinte de partid.

Cu toate acestea, vedem lecturând în gazeta preş a acestuia că omul are impresia că încă mai trage sfori, curmeie şi influenţă în partid, după cum vedeţi în titlul de mai sus, şi că ar putea să negocieze ceva, deşi nu prea ştim ce poate oferi, ca să poată cere. Sau oare, na, mai ştii, explicaţia poate o fi undeva prin pulsuleţul anterior, la separeu acolo…

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii