VIDEO Proprietățile interlopului Rechinu, păzite cu blindate de armata mexicană

joi, 03 iunie 2021, 07:59
1 MIN
 VIDEO Proprietățile interlopului Rechinu, păzite cu blindate de armata mexicană

Trei proprietăți aparținând lui Florian Tudor, zis Rechinu, au fost percheziționate în provincia Quintana Roo de către autoritățile federale mexicane, două dintre acestea fiind puse sub sechestru asiguratoriu de Parchetul General din Mexic.

Potrivit unor surse judiciare, procedurile fac parte din anchetele împotriva lui Florian Tudor, care a fost arestat săptămâna trecută pentru a fi extrădat în baza unui mandat emis de autoritățile din România. 

El nu poate fi deocamdată, adus în țară, întrucât beneficiază de un ordin de suspendare a extrădării emis de o instanță de drepturi și libertăți din Mexic.

Proprietățile din Cancun, păzite cu blindate de marina militară

Una dintre proprietățile vizate de procurorii mexicani este cea situată pe strada Granada, în Cancun. Aceasta este păzită cu strictețe de forțele speciale ale Marinei mexicane. În imagini se poate vedea și un vehicul blindat care asigură protecția militarilor la una dintre proprietățile lui Florian Tudor din Mexic.

România a solicitat colaborarea Mexicului pentru a asigura arestarea și extrădarea lui Tudor, un proces care ar putea dura cel puțin 60 de zile.

În mai multe scrisori deschise și postări pe rețelele de socializare, Tudor a spus că toate acuzațiile împotriva sa sunt false și că procuroii mexicani vor să-i facă rău lui și familiei sale. El a declarat că este un om de afaceri cinstit și că nu are nicio legătură cu infracțiunile de care este acuzat. 

Mai mult, pe newsweek

Comentarii