Mircea Stoenescu a fost numit presedinte la Dinamo

miercuri, 31 martie 1999, 23:00
1 MIN
 Mircea Stoenescu a fost numit presedinte la Dinamo

Consiliul de Administratie al FC Dinamo l-a numit in functia de presedinte executiv pe Mircea Stoenescu, fostul secretar al clubului, a declarat purtatorul de cuvint al formatiei bucurestene, Marcel Popescu. Fostul director sportiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a fost numit in functia de vicepresedinte, iar fostul organizator de competitii al clubului, Constantin Eftimescu, a fost desemnat secretar general.
In cadrul sedintei de marti, au mai fost discutate probleme legate de imbunatatirea imaginii clubului, de publicitate si de reamenajarea unor sectoare ale stadionului. "Dinamo va arata altfel, pe masura numelui si a performantelor acestei echipe", a afirmat Popescu. Consiliul de Administratie a aprobat aminarea platii datoriilor pe care FC Dinamo le mai are fata de formatia italiana Reggiana (pina in luna mai), din transferul jucatorului Dorin Mateut si fata de echipa germana FC Köln (pina in luna august), din transferul fotbalistului Jean Vladoiu, cluburile respective acceptind aceste reesalonari.
Fostul presedinte al FC Dinamo, Petre Buduru, a fost arestat, pe data de 15 ianuarie, pentru fals si abuz in serviciu in dauna avutului public, in legatura cu emiterea a 14 legitimatii false ale clubului. Ulterior, pe numele fostului presedinte dinamovist a mai fost emis un mandat de arestare, pentru implicarea sa in afacerea Tigareta II. Consiliului de Administratie a aprobat, pe 3 martie, demisia lui Petre Buduru din functia de presedinte executiv al FC Dinamo.

Comentarii