Cabinetul medical CSM Politehnica

joi, 03 mai 2018, 01:43
2 MIN
 Cabinetul medical CSM Politehnica

 

Bădic, Pedro şi Gavrilă nu vor evolua în partida cu FCSB, de lunea viitoare * Qaka şi Cristea reintră, folosirea lui Frăsinescu este sub semnul întrebării

 

După umilinţele suferite în faţa Astrei, 0-3 atât în Copou cât şi la Giurgiu, CSM Politehnica Iaşi a început să pregătească meciul cu FCSB, din antepenultima etapă a play-off-ului Ligii I de fotbal. Fără victorie în ultimele nouă partide oficiale, în care a obţinut o singură remiză , echipa ieşeană speră să mai şteargă din impresia negativă lăsată în ultimele luni. “FCSB nu va avea un meci deloc uşor cu noi. Nu va veni în plimbare la Iaşi. Le-am creat mari probleme în primele trei meciuri ale acestui sezon, o vom face şi în ultimul” a declarat antrenorul principal al CSM, Flavius Stoican.

Acesta va avea dificultăţi de alcătuire a echipei de start, din cauze medicale. Ieri, tehnicianul era sigur că nu va putea conta pe trei jucători. “Ruptura musculară suferită de mai mult timp de Bădic necesită un timp îndelungat de receuperare. Nu cred că va mai putea evolua în acest sezon. Apoi, Pedro nu s-a putut pregăti normal nici miercuri, joi va face un RMN pentru a vedea mai exact ce probleme are. Nici el nu va putea juca luni, aşa cum nu va putea nici Gavrilă. El are o problemă la umăr, s-ar putea să fie necesară o operaţie” a spus Stoican.

În schimb, piesele de bază care au absentat luni, la Giurgiu, Andrei Cristea şi Kamer Qaka, vor fi prezente pe teren în disputa cu liderul. “Lui Cristea i-a expirat suspendarea, iar Qaka se pregăteşte normal” a mai precizat tehnicianul, care are un singur semn de întrebare în lot: “Tragem speranţe şi în ceea ce priveşte recuperarea lui Cosmin Frăsinescu. A evoluat bine după întinderea suferită în timpul partidei cu CFR Cluj, sunt şanse ca el să fie prezent pe teren în disputa cu FCSB. Vom vedea ce se va întâmpla în zilele următoare, este singura incertitudine la ora actuală. Asta pentru că Mihalache, care s-a resimţit după jocul cu Astra, nu are o problemă majoră”.

Confruntarea dintre CSM Politehnica şi FCSB, de luni, va începe la ora 20:45

Comentarii