Ce ”garnitură” trimite România la europaramentare: starlete, mecanici, actori, stewardese

joi, 09 mai 2024, 19:13
2 MIN
 Ce ”garnitură” trimite România la europaramentare: starlete, mecanici, actori, stewardese

Actori, mecanici, șomeri, desingeri de modă, starlete sau stewardese se numără printre românii care candidează, anul acesta, pentru un post la Bruxelles. Ei speră să reprezinte România în Parlamentul European, acolo unde să poată participa la luarea unor decizii importante referitoare la viziunea politică, securitatea comună și protejarea drepturilor omului în statele membre.

Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă, pe lista candidaților la europarlamentare

Nu mai puțin de 15 formațiuni politice s-au înscris în lupta pentru Parlamentul European, la care se adaugă alți șapte candidați independenți, toți validați de Biroul Electoral Central. În afară de favoriții alegerilor din acest an, înscriși pe primele poziții pe listele marilor partide (Mihai Tudose, Rareș Bogdan, Gabriela Firea sau Vasile Dîncu), oferta României conține și candidați mai puțin obișnuiți, fără experiență politică.

Raluca Podea, locul 40 pe listele Partidului Alternativa Dreaptă, are 36 de ani și este profesor de educație fizică, în prezent freelancer. Raluca Podea este însă cunoscută pentru diversele apariții în show-uri de televiziune, precum și pentru faptul că a avut o relație cu Florin Pastramă, actualul soț al Brigittei Sfăt. Tânăra s-a lansat în lumea showbiz-ului după ce a apărut la rubrica ”Fata de la pagina 5” din ziarul Libertatea. Potrivit declarației de avere, Raluca nu a avut niciun venit pe parcursul anului trecut, însă deține două automobile din clasa premium (un Audi A4 și un BMW), precum și bijuterii în valoare de 85.000 de euro, dobândite în perioada 2010 – 2024.

Florin Călinescu își face încălzirea pentru prezidențiale

Florin Călinescu se recomandă actor, regizor și fermier și vrea să între în Parlamentul European propus de Partidul Diaspora Unită. Călinescu deține patru case, trei terenuri și 500.000 de lei în conturi bancare. Veniturile actorului au fost compuse din salariul de administrator la FCMC Impex SRL (Florin Călinescu Media Company) – 9.170 de lei și dividendele de 1,29 milioane lei. Cea mai recentă experiență în televiziune a fost la show-ul ”Românii au talent”, de la Pro TV, unde a fost jurat. În 2020, actorul a candidat la Primăria Capitalei și s-a clasat pe locul 4. În februarie 2024, Călinescu a anunțat că vrea să se înscrie și la alegerile prezidențiale de la sfârșitul acestui an.

FOTO: Fanatik

Mai mult, pe fanatik.ro

Comentarii