El este bărbatul care a murit carbonizat în accidentul dintre Lețcani și Podu Iloaiei

sâmbătă, 28 august 2021, 11:12
1 MIN
 El este bărbatul care a murit carbonizat în accidentul dintre Lețcani și Podu Iloaiei

Valentin Zevoi, în vârstă de 41 de ani, se afla la volanul autoturismului implicat în accidentul de azi noapte, de pe drumul european, între localitățile Lețcani și Podu Iloaiei.

Bărbatul conducea o mașină de serviciu (Renault Kangoo) a unei societăți comerciale din municipiul Iași, firmă la care era angajat. Ieșeanul se afla în mașină alături de un prieten, în vârstă de 28 de ani. Cei doi ar fi plecat aproape de miezul nopții din Iași, conducând pe DE 583 spre localitatea Budăi. Însă neadaptarea vitezei la condițiile de drum, într-un viraj ușor la stânga, a dus la producerea accidentului rutier cumplit.

Bărbatul a pierdut controlul mașinii și s-a izbit frontal de un cap de pod de lângă acostamentul drumului. Ulterior, mașina s-a răsturnat în afara părții carosabile și a luat foc. Tânărul de 28 de ani aflat pe scaunul din dreapta ar fi fost aruncat prin parbriz în urma impactului, fiind proiectat pe câmpul de lângă șosea. Tânărul a suferit leziuni la membrele inferioare, fapt pentru care nu a reușit să ajungă la mașină pentru a-și ajuta prietenul. În jurul orelor 03:45, pompierii au stins flăcările și i-au găsit trupul bărbatului carbonizat în interiorul mașinii.

Comentarii