FOTO: Șofer carbonizat după ce s-a răsturnat cu mașina între Lețcani și Podu Iloaiei

sâmbătă, 28 august 2021, 08:38
3 MIN

Accident groaznic azi noapte pe drumul european, puțin după orele 03:00. Un autoturism s-a răsturnat între localitățile Lețcani și Podu Iloaiei, după care a fost cuprins de flăcări.

UPDATE

Bărbatul care se afla la volanul autoturismului Renault Kangoo implicat în accidentul de azi noapte, de pe drumul european se numește Valentin Zevoi.

El conducea o mașină de serviciu a unei societăți comerciale din municipiul Iași. Aflați amănunte de AICI.

UPDATE

Mașina a ars complet.

Alte imagini cu autoturismul cuprins de flăcări vedeți AICI.

UPDATE

Accidentul rutier grav a avut loc între Lețcani și Podu Iloaiei, la kilometrul 53 al drumului european, în apropiere de localitatea Hoișești. După ce șoferul a pierdut controlul volanului într-un viraj ușor la stânga, mașina s-a izbit frontal într-un cap de pod de lângă acostamentul șoselei și s-a răsturnat. În urma impactului, pasagerul de pe scaunul din dreapta a fost aruncat prin parbriz și proiectat pe câmpul de lângă șosea. Autoturismul a luat foc în urma impactului, însă șoferul nu a mai reușit să iasă din mașină, fiind găsit de salvatori carbonizat în interior. Pasagerul din dreapta a suferit răni la membrele inferioare, fapt pentru care nu a reușit să își ajute prietenul rămas blocat în mașina în flăcări.

Accidentul ar fi avut loc pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, dar și pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

"ISU Iași a fost alertat despre producerea unui accident rutier, în localitatea Podu Iloaiei, județul Iași. La ora 03:14 forțele și mijloacele de intervenție au ajuns la locul evenimentului. Au fost deplasate două autospeciale de intervenție de la Detașamentul 1 de Pompieri Iași și EPA Podu Iloaiei și o ambulanță tip C de la SAJ Iași. Forțele de intervenție au constatat că incendiul se manifesta generalizat la întreg autoturismul. Un pasager, bărbat de 29 de ani, s-a autoevacuat din autoturism și a primit îngrijiri medicale de la echipajul SAJ, iar un alt pasager, bărbat, de 40 de ani, a fost găsit carbonizat după lichidarea incendiului. Incendiul a fost lichidat la ora 03:45", au transmis reprezentanți ai ISUJ Iași.

TEXT INIȚIAL

Șoferul în vârstă de 41 de ani a murit carbonizat. În mașină se mai afla o persoană, în vârstă de 28 de ani, care a reușit să se salveze singură. Conform primelor informații deținute de ZDI, autoturismul se îndrepta dinspre Iași spre Târgu Frumos.

"În dimineața zilei de 28 august, în jurul orei 03:15, am fost sesizați despre un accident rutier, soldat cu victime omenești, produs pe DE583. Din cercetările efectuate s-a constatat faptul că în accident a fost implicat un singur autoturism, în urma accidentului rezultând incendierea acestuia. Totodată, a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 41 de ani și rănirea pasagerului în vârstă de 28 de ani. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă", au transmis reprezentanți ai IPJ Iași.

Comentarii