Firmele cu sediul în Palas caută studenţi pentru practică şi intership
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

vineri, 07.05.2021

Firmele cu sediul în Palas caută studenţi pentru practică şi intership

GALERIE
ubc internship day (2)ubc internship day (11)ubc internship day (8)ubc internship day (7)ubc internship day (5)
 • ubc internship day (2)
 • ubc internship day (11)
 • ubc internship day (8)
 • ubc internship day (7)
 • ubc internship day (5)
- +

Un eveniment destinat celor care doresc să facă practică în marile companii de IT, Outsourcing, Bancare, etc. a avut loc ieri la Iaşi. „UBC intership day” a fost organizat la Palas Mall şi este primul eveniment de acest gen care se organizează în oraşul nostru. 

Ofertele de stagii de practică şi intership-uri au fost oferite de companiile prezente în clădirile de birouri ale ansamblului urbanistic Palas iar studenţii în an terminal şi masteranţii au putut sta de vorbă cu specialiştii din aceste companii. Tinerii au putut afla despre numărul de locuri disponibil, modalitatea de selecţie, orarul de lucru, etc. „La Endava, acordăm o atenţie deosebită programului de internship, pentru că aduce, pe lângă tinerele talente, un suflu nou de entuziasm în companie. De-a lungul timpului, internii au crescut în Endava, au devenit oameni cheie în companie şi au ajuns să crească alţi interni la rândul lor. Mentorii implicaţi în acest program au oportunitatea de a creşte ei înşişi din punct de vedere profesional atunci când îi ajută pe cei nou veniţi să-şi dezvolte abilităţile. De aceea, ne bucurăm să participăm la UBC Internship Day şi să povestim împreună cu studenţii despre oportunităţile de învăţare pe care le oferă programul nostru de internship pe Full Stack Development, Applications Management, Automation Testing şi iOS Development, şi cum putem valorifica fiecare experienţă în parte. 

Sperăm să cunoaştem cât mai mulţi tineri studenţi sau absolvenţi interesaţi de o oportunitate în Endava”, a declarat Iulian Antonovici, Delivery Unit Manager Endava. La evenimentul de ieri au fost disponibile aproximativ 100 de stagii de practică, din domenii precum IT, Outsourcing, Marketing, Economie, Financiar-Bancar şi HR. Iulius, Bitdefender, Veoneer, Endava, Fortech, OSF Global Services, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, Capgemini şi UniCredit Services sunt companiile care şi-au prezentat ofertele. Compania cu cele mai multe oferte este Raiffeisen Bank, unde se pot înscrie maxim 70 de tineri, apoi Endava, unde se pot înscrie la intership sau practică 30 de tineri. 

La Capgemini sunt două locuri, însă anul trecut au fost 15 persoane care au făcut practică, dintre care o persoană a rămas în companie. La Unicredit sunt 16 locuri iar din cei 12  practicanţi de anul trecut, 10 au rămas să lucreze la această bancă. La Bitdefender anul acesta sunt 10 locuri, tot câte au fost şi anul trecut. „Din cei de anul trecut au rămas în firmă 5. Anul acesta, pe zona de Iaşi avem doar echipe tehnice”, precizează reprezentanţii Bitdefender. De asemenea, un număr de 320 de tineri, care s-au înscris în prealabil, au participat începând cu ora 10 la workshop-uri de dezvoltare profesională, susţinute de companii din UBC. „UBC Internship Day” este organizat de compania Iulius şi face parte din proiectul „Iaşi, oraşul viitorului tău”, care vizează creşterea atractivităţii Iaşului la nivel regional şi promovarea lui ca centru educaţional important şi oraş ce oferă multiple oportunităţi. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cu primarul Mihai Chirica la Zoiosu’

Toni HRIŢAC

Cu primarul Mihai Chirica la Zoiosu’

Primarul foloseşte resursele patrimoniale şi juridice ale primăriei ca să-şi gestioneze destinul politic.

Filmuletul zilei

opinii

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

Marte

Neculai SEGHEDIN

Marte

Aşa cum românii au aşteptat în zadar sosirea americanilor (au venit, ce-i drept, dar cam târziu!), aşa şi pământenii au aşteptat invazia marţienilor până când s-au plictisit şi atunci au trimis ei diverşi emisari către planeta vecină.

De ce romanul? (I)

Nicolae CREŢU

De ce romanul? (I)

A trecut de mult vremea întrebării simptomatic reluate pe atunci „De ce nu avem roman?”. În zilele noastre mai că-ţi vine să (te) întrebi, în faţa producţiei de titluri, altceva: dar oare chiar avem atât de mulţi romancieri? Asta, înainte de a-i citi? După lectură, schimbând ceea ce e de schimbat: oare cum s-o fi explicând iluzia atâtor „romancieri” despre ceea ce scriu ai? Pentru că, la drept vorbind, proporţia de autentice romane din „avalanşa” editorială readuce percepţia realităţii la adevărata şi onesta ei măsură.

pulspulspuls

Mărirea şi decăderea lui Mihăiţă vodă Chirica: cine i-a tras scatoalca ce l-a dat jos de pe cal?

Mărirea şi decăderea lui Mihăiţă vodă Chirica: cine i-a tras scatoalca ce l-a dat jos de pe cal?

Una bucăţică de analiză politico-mondenă de Bahlui pe ziua de azi, stimaţi telespectatori, dacă tot e ziua Izvorului Tămăduirii, sărbătoare cu cruce roşie.

Caricatura zilei

Două măști

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.