anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 25.09.2020

Firmele cu sediul în Palas caută studenţi pentru practică şi intership

GALERIE
ubc internship day (2)ubc internship day (11)ubc internship day (8)ubc internship day (7)ubc internship day (5)
 • ubc internship day (2)
 • ubc internship day (11)
 • ubc internship day (8)
 • ubc internship day (7)
 • ubc internship day (5)
- +

Un eveniment destinat celor care doresc să facă practică în marile companii de IT, Outsourcing, Bancare, etc. a avut loc ieri la Iaşi. „UBC intership day” a fost organizat la Palas Mall şi este primul eveniment de acest gen care se organizează în oraşul nostru. 

Ofertele de stagii de practică şi intership-uri au fost oferite de companiile prezente în clădirile de birouri ale ansamblului urbanistic Palas iar studenţii în an terminal şi masteranţii au putut sta de vorbă cu specialiştii din aceste companii. Tinerii au putut afla despre numărul de locuri disponibil, modalitatea de selecţie, orarul de lucru, etc. „La Endava, acordăm o atenţie deosebită programului de internship, pentru că aduce, pe lângă tinerele talente, un suflu nou de entuziasm în companie. De-a lungul timpului, internii au crescut în Endava, au devenit oameni cheie în companie şi au ajuns să crească alţi interni la rândul lor. Mentorii implicaţi în acest program au oportunitatea de a creşte ei înşişi din punct de vedere profesional atunci când îi ajută pe cei nou veniţi să-şi dezvolte abilităţile. De aceea, ne bucurăm să participăm la UBC Internship Day şi să povestim împreună cu studenţii despre oportunităţile de învăţare pe care le oferă programul nostru de internship pe Full Stack Development, Applications Management, Automation Testing şi iOS Development, şi cum putem valorifica fiecare experienţă în parte. 

Sperăm să cunoaştem cât mai mulţi tineri studenţi sau absolvenţi interesaţi de o oportunitate în Endava”, a declarat Iulian Antonovici, Delivery Unit Manager Endava. La evenimentul de ieri au fost disponibile aproximativ 100 de stagii de practică, din domenii precum IT, Outsourcing, Marketing, Economie, Financiar-Bancar şi HR. Iulius, Bitdefender, Veoneer, Endava, Fortech, OSF Global Services, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, Capgemini şi UniCredit Services sunt companiile care şi-au prezentat ofertele. Compania cu cele mai multe oferte este Raiffeisen Bank, unde se pot înscrie maxim 70 de tineri, apoi Endava, unde se pot înscrie la intership sau practică 30 de tineri. 

La Capgemini sunt două locuri, însă anul trecut au fost 15 persoane care au făcut practică, dintre care o persoană a rămas în companie. La Unicredit sunt 16 locuri iar din cei 12  practicanţi de anul trecut, 10 au rămas să lucreze la această bancă. La Bitdefender anul acesta sunt 10 locuri, tot câte au fost şi anul trecut. „Din cei de anul trecut au rămas în firmă 5. Anul acesta, pe zona de Iaşi avem doar echipe tehnice”, precizează reprezentanţii Bitdefender. De asemenea, un număr de 320 de tineri, care s-au înscris în prealabil, au participat începând cu ora 10 la workshop-uri de dezvoltare profesională, susţinute de companii din UBC. „UBC Internship Day” este organizat de compania Iulius şi face parte din proiectul „Iaşi, oraşul viitorului tău”, care vizează creşterea atractivităţii Iaşului la nivel regional şi promovarea lui ca centru educaţional important şi oraş ce oferă multiple oportunităţi. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Se mai câştigă voturi în România cu majorări fictive de pensii?

Cosmin PAȘCA

Se mai câştigă voturi în România cu majorări fictive de pensii?

Din 2012 încoace, neîntrerupt (inclusiv în timpul Guvernului Cioloş) PSD- PRO România, UDMR şi ALDE au controlat jocul legislativ. Se apropie sfârşitul, iar această majorităte toxică a ales să-şi facă ieşirea din scenă cu un foc de artificii de povestit nepoţilor. Lăsat nesupravegheat, „focul” va părjoli o ţară, dar asta a fost ultima lor grijă.

Filmuletul zilei

opinii

Folcloristică

Codrin Liviu CUȚITARU

Folcloristică

„Tremurând, un băietan s-a ridicat şi a spus, în încuviinţarea îngrozită a întregului amfiteatru, că nu făcuseră altceva decât să scrie ce învăţaseră din notiţele Pravoslavinei, ea fiind singura care le avea integral... În aritmie cardiacă, privind-o feroce pe Ţăcănel, am reuşit să îngaim o singură întrebare - Şi cu calul, cu calul cum e? Cu ochi de căprioară rănită, studenta a sărit în picioare şi a nechezat solemn - Mihahaha!”

Despre Iaşi (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre Iaşi (II)

În ciuda faptului că Iaşul a recuperat mult din deficitul de modernitate în raport cu oraşele Timişoara şi Cluj, au existat în aceste evoluţii şi numeroase sincope. 

Incremenirea în ignoranţă

Bogdan ILIESCU

Incremenirea în ignoranţă

sau Eşecul revoluţiei ştiinţifice

pulspulspuls

Peni Hill l-a adus iar la notar pe unchiul Vasile. De data asta nu cu case, ci cu mălai

PULS

Peni Hill l-a adus iar la notar pe unchiul Vasile. De data asta nu cu case, ci cu mălai

Noi veşti de pe vechiul front electoral, stimaţi telespectatori, acum la spartul târgului, cu trei zile înainte de alegeri. O păsărică ce îşi are cuibuleţul chiar sub streaşina unui vestit notar din târg ne-a ciripit zilele trecute că, într-o zi de dimineaţă, aşa mai pe răcoare, cine credeţi că a călcat pragul stabilimentului?

Caricatura zilei

Teleportare

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.