FOTO: Mașini arse în Copou. Oamenii spun că nu se simt în siguranță (UPDATE)

miercuri, 03 aprilie 2019, 07:12
1 MIN

Partea din față a unei mașini și partea din spate a altui autoturism au fost complet distruse în urma unui incendiu. Așa arătau vehiculele miercuri dimineață în Copou, în zona Universității:

Incendiul s-a petrecut pe strada Titu Maiorescu, în fața Muzeului Universității. Un Logan a ars în proporție de 50%, iar un Hyundai a fost distrus în proporție de 70%.

Proprietara unui autoturism a povestit că focul a fost pus intenționat într-o ghenă de gunoi în jurul orei 3:30. Acolo erau vreo trei containere. Pompierii au fost chemați să stingă focul. După ce au plecat, focul s-a reaprins și a cuprins mașinile. Până și cablurile din zonă s-au topit.

Incidente se petrec frecvent pe strada Titu Maiorescu, în special la numerele 4-6, iar oamenii spun că nu se simt deloc în siguranță, deși locuiesc într-o zonă bună a orașului, atât de aproape de Centru. Ei au făcut de mai multe ori sesizări la Poliție, dar nu s-a rezolvat nimic. În ultima perioadă, aproximativ șase autoturisme au fost zgâriate sau au rămas fără oglinzi.

Comentarii