VIDEO Tânăr filmat când abandona patru pui de pisică. A fost amendat cu 1.000 de lei

luni, 14 iunie 2021, 20:39
1 MIN
 VIDEO Tânăr filmat când abandona patru pui de pisică. A fost amendat cu 1.000 de lei

Un tânăr s-a ales cu o amendă de 1.000 de lei pentru că a aruncat patru pui de pisică pe marginea drumului, la Ghiroda. A fost identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere și a plătit deja amenda.
 

S-a întâmplat duminică seară, între Ghiroda și Moșnița Veche. Tânărul a oprit mașina și a lăsat pe marginea drumului cutia cu animalele de companie. S-a uitat în jur, a urcat înapoi la volan ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat și a mers mai departe. Scena a fost surprinsă de polițiștii locali din Ghiroda cu ajutorul camerelor de supraveghere montate în zonă. Oamenii legii l-au identificat pe proprietarul autoturismului și au mers la el acasă. Cu tot cu puii de pisică.

Proprietarul mașinii era chiar tatăl tânărului, care a spus că habar nu avea că fiul lui a luat puii de pisică să-i arunce. Bărbatul s-a ales cu o amendă de 1.000 de lei pentru abandonarea animalelor de companie, sancțiune pe care a și plătit-o luni. Le-a spus oamenilor legii și că va avea grijă ca puii de pisică să crească alături de mama lor.

Sursa: tion.ro

Comentarii