Caz inedit: Arestat după violul cumătrei cu o singură penetrare

miercuri, 03 septembrie 2014, 01:53
2 MIN
 Caz inedit: Arestat după violul cumătrei cu o singură penetrare

Agresiunea a avut loc chiar în lanul de cartofi. Victima spune că, de fapt, nici nu şi-ar fi dat seama că a fost penetrată, totul ieşind la iveală în urma examinării medico-legale.

Un bărbat de 40 de ani din satul Văleni, comuna Ţibăneşti, a fost arestat ieri după-amiază după ce a violat o femeie de 65 de ani. Daniel Codru a fost protagonistul unui caz inedit, soluţionat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătorie.

Bărbatul a fost pus mai întâi sub acuzare pentru tentativă la viol, întrucât victima nu a conştientizat în momentul agresiunii că a fost violată. Abia după ce au venit rezultatele medico-legale anchetatorii au descoperit că victima fusese totuşi penetrată, fapt recunoscut în cele din urmă şi de Codru. 

Potrivit procurorilor ieşeni, fapta a avut loc în urmă cu două zile, la orele după-amiezii. Atunci, Daniel Codru a ieşit din curtea sa şi s-a deplasat înspre cea a victimei, E.M. Femeia de 65 de ani, notează anchetatorii, este cumătră cu agresorul, botezându-i acestuia un copil. În momentul în care Codru a ajuns în dreptul victimei, aceasta scotea cartofi. Fără a apuca să vorbească prea mult cu intrusul, acesta a sărit peste pensionară şi a lovit-o. Ulterior, mai arată anchetatorii, a dezbrăcat-o şi a muşcat-o de faţă. “După ce i-a dat jos chiloţii, inculpatul a reuşit să o penetreze pe victimă o singură dată, neprotejat, după care, descurajat de opoziţia acesteia, a renunţat la continuarea agresiunii, ridicându-se de pe ea şi fugind”, notează anchetatorii.

Daniel Codru şi-a lăsat şapca la faţa locului şi, în scurt timp, a fost identificat de Poliţie. Anchetatorii au început urmărirea penală împotriva sa, iniţial pentru tentativă de viol, încadrarea juridică schimbându-se în urma examinării medico-legale.

Comentarii