Chef Foa dă sfaturi despre cum să faci faţă unui maraton

miercuri, 24 septembrie 2014, 14:42
1 MIN
 Chef Foa dă sfaturi despre cum să faci faţă unui maraton

Chef Foa va face parte din Team Hope, proiectul caritabil al Hope and Homes for Children şi va alerga la Maratonul Internaţional Bucureşti, la proba de ştafetă.

„Imi plac provocările, iar faptul că voi alerga pentru o cauză nobilă face ca satisfacţia maratonului să fie de două ori mai mare”.

Despre alegerea meniului din seara premergătoare maratonului, Foa e de părere că „decizia este foarte importantă şi poate afecta rezultatele destul de mult. Cu o seară înainte este bine să mânănce bogat în carbohidraţi complexi, cu eliberare lentă, ceva cereale precum orezul integral cu legume şi o proteină ca pieptul de pui, sunt o alegere bună. Iar dimineaţă aş opta pentru nişte „power balls” din curmale cu cacao, cocos, nuci şi scorţişoară… de exemplu. În special pentru cei ce vor alerga întregul maraton, nu este bine să rişte cu un preparat nou, ci să meargă pe ceva testat, care a funcţionat în trecut, pentru a-şi putea asigura energia necesară”, mai spune Foa.

click.ro

 

 

Comentarii