Colonelul care şi-a fluturat penisul la Mitropolie a primit o amendă

joi, 08 decembrie 2016, 02:56
1 MIN
 Colonelul care şi-a fluturat penisul la Mitropolie a primit o amendă

Judecătorii Curţii de Apel Militare au decis să îi aplice o amendă penală de 18.000 de lei fostului jandarm care a hărţuit sexual o poliţistă de frontieră, în curtea Catedralei Mitropolitane din Iaşi.  

Decizia magistraţilor este definitivă. Colonelul Nelu Popovici, fost adjunct al Grupării de Jandarmi Mobilă din Bacău, a fost găsit vinovat pentru folosirea funcţiei în scop sexual. Pe lângă amenda penală primită, Nelu Popovici a mai fost obligat de instanţa de fond să achite daune morale de 10.000 de lei victimei sale, angajată a Insectoratului Judeţean de Jandarmi Iaşi.

Nelu Popovici a fost trimis în judecată în toamna anului trecut fiind acuzat că ar fi comis faptele în seara zilei de 10 octombrie 2014 (VEZI AICI).

Atunci, Popovici conducea un dispozitiv detaşat la Catedrala Mitropolitană din Iaşi, pentru a asigura paza cu ocazia sărbătorii Sfintei Parascheva. În rechizitoriu se menţiona, că imediat după ce şeful său direct, Ghiorghe Stan, a plecat de la Mitropolie, pentru a se odihni, colonelul a început să consume băuturi alcoolice. „A ajuns în stare de ebrietate, stare în care a pretins cu intenţie directă favoruri de natură sexuală de la agenta şef adjunct O.D. aflată în exercitarea atribuţiilor de serviciu, profitând şi prevalându-se de situaţia de autoritate asupra acesteia”, au precizat procurorii militari ieşeni.

 
 

Comentarii