Daţi un ban pentru copiii săraci de la ţară! Proiect sensibil iniţiat de elevii de la Colegiul „Negruzzi”

joi, 07 mai 2015, 01:51
1 MIN
 Daţi un ban pentru copiii săraci de la ţară! Proiect sensibil iniţiat de elevii de la Colegiul „Negruzzi”

În cadrul campaniei „Cros pentru şcoli”, un eveniment sportiv organizat de Fundaţia Comunitară, care va avea loc pe 10 mai, de la ora 11, în faţa Stadionului „Emil Alexandrescu”, Colegiul „C. Negruzzi” din Iaşi s-a înscris cu un proiect inimos.

Adunaţi într-un grup de iniţiativă cu numele „Un nou început”, elevii au înscris proiectul umanitar „Copil pentru copil”, prin care şase elevi ai şcolii doresc să ajute copiii preşcolari de la grădiniţa din Bălteni, comuna Probota. Prin acest proiect elevii Colegiului „Negruzzi” îşi propun să ofere materiale didactice, de birotică şi consumabile grădiniţei.

Cei care doresc să ajute la împlinirea acestui vis se pot înscrie ca susţinători prin completarea formularului de pe site-ul www.crospentruscoli.ro . Oricine doreşte să vireze o sumă de bani către proiect o poate dona în contul RO14RNCB0178127673670001, deschis la BCR Sucursala ”Al. I. Cuza”, Iaşi, cu menţiunea echipei sau proiectului susţinut.

Alături de „Copil pentru copil” mai sunt înscrise peste 15 proiecte ale elevilor din judeţul Iaşi, scopul comun fiind realizarea unor îmbunătăţiri pentru comunităţile şcolare ce vizează abandonul şcolar, programe after-school, evenimente educative de socializare şi consiliere, amfiteatre în aer liber, achiziţionarea de instrumente muzicale, crearea unei clase interactive, susţinerea tinerilor scriitori prin publicarea unei antologii şi promovarea elevilor care cântă muzică folk prin sesiuni de înregistrare audio-video.

Comentarii