Doi copii daţi dispăruţi în pădurea din zona Mironeana, găsiţi la Gara Iaşi

marți, 25 octombrie 2016, 15:11
2 MIN
 Doi copii daţi dispăruţi în pădurea din zona Mironeana, găsiţi la Gara Iaşi

Doi copilaşi care au fost căutaţi ore întregi de către poliţişti în pădurile din zona Mogoşeşti, în ziua de duminică, au fost găsiţi până la urmă în Gara Iaşi. Cei doi copii, cu vârste de 10 şi 12 ani, au fost daţi ca fiind dispăruţi în jurul orei 14, de către mama lor în vârstă de 36 de ani, din comuna Mironeasa. În urma sesizării, a fost alcătuită o echipă din poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale, Secţia 2 Ciurea, şi Biroul Criminalistic.

„Având în vedere informaţiile iniţiale din care rezulta că minorii s-au îndreptat către o zonă împădurită, ţinându-se cont şi de condiţiile meteorologice şi lăsarea întunericului, intervenţia a fost sprijinită şi de pompieri şi poliţişti de frontieră. La ora 20.30, în urma difuzării informaţiilor şi fotografiilor minorilor către toate subunităţile de poliţie, aceştia au fost găsiţi în Gara CFR Iaşi, de către poliţiştii de la Transporturi“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei.

Minorii au fost preluaţi de poliţiştii de la Biroul Urmăriri şi internaţi în Centrul de Primire Minori în Regim de Urgenţă din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi. 

Comentarii